• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtrs

13.04.2018

17:47

(VIDEO) LONDON PROVOCIRA PUTINA! S-400 NE MOŽE ZAUSTAVITI TOMAHAVKE: Taj sistem nikad nije proveren u stvarnom ratu!

Vesti

(VIDEO) LONDON PROVOCIRA PUTINA! S-400 NE MOŽE ZAUSTAVITI TOMAHAVKE: Taj sistem nikad nije proveren u stvarnom ratu!

Podeli vest

Postoji ozbiljna mogućnost da se iznad Sirije sukobe američke rakete tomahavk i ruski sistem protivvazdušne odbrane S-400, koji bi mogao da neutrališe neke projektile, ali ne i da zaustavi masovnije udare, veruju britanski stručnjaci  

S-400 je ruska tehnika visokog nivoa koja može neutralisati napad, ali do sada nije proverena u praksi, ističu oni.

Tokom prošlogodišnjeg američkog napada na sirijsku bazu Rusi su odlučili da ne aktiviraju S-400, s obzirom na to da imaju manji arsenal raketa od SAD, piše britanski Telegraf.

Ako Amerikanci pošalju avione u napad na sirijske baze, rizikuju da ih izgube ukoliko prethodno ne raketiraju ruske sisteme PVO, što bi izazvalo gubitke kod Rusa.

Zbog toga je primena tomahavka najbolji način da se napadne sirijska avijacija, a da se ne isprovocira ozbiljna vojna eskalacija između SAD i Rusije.

Te rakete mogu zaobići većinu standardnih radarskih i sistema PVO.

Prilikom raketiranja baze Šajrat prošle godine svaka raketa je bila programirana za konkretan cilj, uključujući kontrolni toranj stanice za punjenje avionskog goriva, skladišta municije i radare.

PROVALJEN TRAMPOV PLAN NAPADA: Evo kojih će OSAM CILJEVA u Siriji gađati AMERIČKI PROJEKTILI!

Amerikanci tomahavke koriste već skoro tri decenije - u Iraku, za vreme ratova u Jugoslaviji, u Avganistanu i Libiji. Međutim, nikada se nisu suočili sa tako modernim i kompleksnim sistemom kakav je S-400, upozorava Telegraf.

Sada je Rusija, po svemu sudeći, spremna da iskoristi sve svoje mogućnosti i predstojeći sudar tomahavka sa S-400 mogao bi radikalno da izmeni dalju vojnu strategiju i Vašingtona i Moskve, ističe list.

NAMEŠTALJKOM U TREĆI SVETSKI RAT: General Gerasimov podseća, Rusija pre mesec dana OTKRILA PAKLENI PLAN TERORISTA!

Amerikanci mogu da ispale veći broj tomahavka nego što S-400 može da odbije, ističu britanski stručnjaci.

- Taj sistem je dovoljno moćan da obori pojedinačne rakete, ali ga je vrlo lako "potopiti", s obzirom na broj neophodnih raketa - tvrdi Džastin Bronk, saradnik Kraljevskog ujedinjenog Instituta za obrambena istraživanja Velike Britanije.

Jutjub

On navodi da je prošlogodišnji napad na Šajrat, kada je ispaljeno oko 60 tomahavka, premašio mogućnosti raketnih kapaciteta S-400.

OVAKVU GLUPOST MOGU DA ODVALE SAMO BRITANCI: Karl Marks se okreće u grobu kada vidi šta sa njegovom zemljom RADI PUTIN!

Bronk skreće pažnju da NATO doživljava S-400 vrlo ozbiljno, te da ga se boji i Evropa.

Sudar tih sistema može se proveriti samo u praksi, što će se verovatno dogoditi u Siriji, ističe britanski list, a prenosi Ruska reč.

Kako bi izgledao u praksi dvoboj tomahavka protiv S-400 pogledajte u sledećem video zapisu!!!


Rusija je prema nezvaničnim informacijama već oborila 38 tomahavka koje je armija SAD ispalila na Siriju pre nekoliko meseci!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 6 godina

Ok. Znači, Englezi računju "mi ćemo da vas gađamo a vi ćete da lovite mušice dok vas glava ne zaboli"... Zar nije jasno rečeno da će mete biti i sistemi s kojih se ispaljuju Tomahavk rakete? Što je i logično, upravo zbog ovoga šta priča ovaj Englez.

Dragan

pre 6 godina

Zasto bi skidali tomahavke, potopi se brod vec posle prve poslane rakete, pa drugi brod... sve prosto

SERGIJE

pre 6 godina

Gospoja pa to se u svakom momentu moze provjeriti. Probajte ili kako bi to rekao Godpidin Vladimir Vladimirovuč PAPROBUJTE

Ivan

pre 6 godina

Pa nisu ludi da gadjaju svaku raketu. Samo par prvih i odmah lansirno mesto istih, pa vi vidite.

Bacvanin

pre 6 godina

Sta ce biti ako Rusi ne budu samo obarali rakete nego i udare po mestima odakle polecu rakete.Recimo po brodovima.

Deda Djoka

pre 6 godina

Odvratni cinični britanci su zajedno sa glupim amerikancima su doveli svet na ivicu katastrofe, pa će biti u poziciji da njihovi vojnici lično osete kako radi S-400.

master

pre 6 godina

Ne gadjaju se rakete vec se gadja mesto odakle dolaze.

Sasa

pre 6 godina

Pa isprobajte S 400, i Sarmat, i sve ruske rakete. Nikakav problem.

bogster

pre 6 godina

Pa krenite , ološi belo svetski, šta čekate. Pa izgoreo bi Vam i London i kraljica od 250 godina, u minutu.

Coa

pre 6 godina

Sve to stoji pod uslovom da Rusi ne brane s-400 uzvratnom paljbom - navikla gamad da samo oni pucaju.

Mitko

pre 6 godina

Hajde miševi ispalite te tomahavke ako ikako može iz teksasa pa da gledamo žurku.

Marko

pre 6 godina

Ovaj Englez samo nije imao u vidu da ce biti unisteno i sve odakle se lansiraju tomahavci.. Cim poleti ode brod sa koga je poleteo..

leonida

pre 6 godina

Zašto uvek gurate drugog ispred sebe, vi britanci imate tomahavk rakete pa zašto ne proverite ? Ne smete, nemate m *uda, znate samo da potpirujete vatru i mržnju i od mržnje da živite. Zar u I sv.ratu nisu Francuzi i vi prvi koristili bojne otrove ? Ko je 1936 lažno optužio Italiju da je upotrebila bojne otrove u Somaliji ? Ko se, zašto i zbog čega, čak i danas u 21. veku bavi ovim prevaziđenim i providnim trikovima ? Niko drugi do vi dobri i pomalo pošteni britanci, pardon, englezi, svačiji drugovi ničiji prijatelji. Vi ste te kukavice koje včno podmeću svoja jaja u tuđe gnezdo.

Ljubo

pre 6 godina

Ako Rusija ,ne odgovori na provokacije i uvlacenje u sukob ,ako istinski ne pokaze da sa njom nema za*ebancije ,sada na tlu Sirije ,uskoro moze ocekivati bombe i rakete da joj padaju po njenoj teritoriji.Znaci zmiju udariti u glavu ovaj put ,da zapamti i da se umiri.Duboko verujem da Rusija ne blefira ,i ako bude nesto ne planirano ili ne dogovoreno sto se sve vise spominje ,bice nesto strasno potopljeno na zapadu .

rolex

pre 6 godina

a kada cemo moci pravim imenom da nazovemo ove britanske.....a da nam ne brisete komentare

Mladen

pre 6 godina

Hahahahaha Britanci kad lupe, bas lupe. Samo vi nagadjajte i procenjujte, al ce te da se cudite ako krenu tomahvk rakete, ni jedna nece stici na cilj

DxD

pre 6 godina

Ovi nesrecni Britanci ne pretpostavljaju da ce Rusi,kao sto su im neki dan i rekli,poslije prvih ispaljenih "tomahovka" gadjati brodove s kojih se ispaljuju.A,Rusi imaju pravi arsenal raketnih sistema za potapanje brodova ili pogadjanje meta na kopnu,svejedno.Cudi me da novinar "Telegrafa" i ostali britanski "strucnjaci" imaju ovako plitko razmisljanje

Juznoprugas

pre 6 godina

Kao da ce Rusi samo S-400 koristiti u Siriji?!Da li su svesni ti Englezi i ostala zapadna javnost.Ako opale sve one Ruske podmornice pod sredozemnim morem i okolo Evrope.Ne samo sto ce im potopiti vojne brodove nego ide na panj i baza na Kipru i ostale mete po istocnoj i zapadnoj Evropi!Posebno ce im isprasiti maglovito ostrvo iz severnog mora i sa severnog pola!

Leonida

pre 6 godina

Ja se izvinjavam, doslo je do greske jer umesto Somalije bila je Etiopija Pizdrav Leonida

leonida

pre 6 godina

Zašto uvek gurate drugog ispred sebe, vi Britanci imate tomahavk rakete, pa zašto ne proverite ? Ne smete, nemate m*da, znate samo da potpirujete vatru i mržnju, i da od mržnje živite. Zar u Prvom svetskom ratu nisu Francuzi i vi prvi koristili bojne otrove ? Ko je 1936 godine lažno optužio Italiju da je upotrebila bojne otrove u Etiopiji ? Ko se zašto i zbog čega, čak i danas u 21. veku bavi ovim prevaziđenim i providnim trikovima ? Niko drugi do vi "dobri i pomalo pošteni Britanci", pardon Englezi, svačiji drugovi ničiji prijatelji. Vi ste kukavice koje večno podmeću svoja jaja u tuđa gnezda. Ko god misli da ste mu prijatelji grdno se vara.

Gresni pop Milorad

pre 6 godina

Pa gospodo Englezi postoji jednostavan nacin da isprobate da li S-sistemi "mogu" da obaraju vase raketle. Samo izgleda da za to treba malo vise od jezika, zar ne?

Dejan

pre 6 godina

Sto bi Bili piton rekao: Pa onda probaj Laki....

Maja

pre 6 godina

Gospodji premijerki VB je potrebna samo jedna raketa tipa KRC-21CM

Boki

pre 6 godina

Da sigurno, turci bi dali 2,5 milijardi dolara za nesto ne znaju da li je efikasno, a u redu za kupovinu ceka jos par zemalja. Da covek ne poveruje koje su to lazi za zabaviste

SS

pre 6 godina

Kretenuša Mej umislila da je usavršula ratnu doktrinu,pa neka proba,da vide kako dejstvuje S-400 u praksi,ali neka onda gledaju u nebo šta im može doleteti,samo ne golub mira.

Somi

pre 6 godina

Kad je cirkuzant trampav odustaće već pri samoj pomisli šta druga strana nema

Bojan

pre 6 godina

Ovi ludi Englezi stvarno misle da ce neko da se mlati da im skida raketu po raketu ? Popice BrahMos u Krmi broda, pa ce da se cude kako su lepi podvodni koralni grebeni u ovo doba godine.

Minions

pre 6 godina

Probaj Laki PROBAJ...JOOOOJ JEDVA CEKAM DA IH RUSI RAZGUZE!!! JEDVA CEKAM!!

dr

pre 6 godina

samo da engleske pusice(zenski polni organ) poslije ne kazu da ih miska gadjao sa S 600,nije iskljuceno da miska(ruski meda) ima i S500 i S 600. neka ne zaboravljaju da je ruski narod >narod pobeditelj>.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija