• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2018

10:14

(VIDEO) TAKO TO RADI  S-500! NATO U ŠOKU, RUSI OBORILI RAKETU NA - 500 KILOMETARA! SAD nemo posmatrale šta čini Putinovo superoružje!

Vesti

(VIDEO) TAKO TO RADI S-500! NATO U ŠOKU, RUSI OBORILI RAKETU NA - 500 KILOMETARA! SAD nemo posmatrale šta čini Putinovo superoružje!

Podeli vest

Rusija je u tajnosti sprovela test raketnog sistema odbrane S-500, koji je uspeo da obori metu na rekordnih 480 kilometara

Test je sproveden bez znanja američkih obaveštajnih krugova, a SAD su procenile da je raketa uspela da obori cilj na udaljenosti od 80 kilometara većoj od bilo kog dostupnog raketnog sistema odbrane, rekao je jedan američki zvaničnik, koji je želeo da ostane anoniman, prenosi Si-En-Bi-Si (CNBC).

(VIDEO) I NEMCI SU UKAPIRALI, PUTIN KRIM UČINIO NEOSVOJIVIM: Svako ko bi ga napao bio bi PRETVOREN U PRAH I PEPEO!

Rusija tvrdi da S-500 može da obori hipersonične rakete, dronove i stelt avione kao što su lovački avioni pete generacije i ponos američkog Ratnog vazduhoplovstva F-22 i F-35.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SILA

pre 5 godina

Pored tolike srpske propagande o ustašama i pokliču ZDS i Jasenovcu eto sve uzalud, Hrvatska je potpisala ugovor sa Izraelom o VOJNOJ saradnji pa posle 12 aviona F16-Oluja, kupuje od Izraela i 6 bespilotnih letelica za nadzor granice i 12 PVO Spyder sa kojim se Izrael brani od Hamasa a Hrvatska njima prodaje hrvatske puške VHS2 jedne od najboljih na svetu a već do kraja ove godine dolazi hrvatima 16 MLRS lansera na poklon iz amerike i 2 kupljena Blek Havk helikoptera a do 2020 dolazi njih još 13kom...kako neće kad će zarada od turizma i ove godine u Lepoj tuđoj biti veća za milijardu evra e sad kad bi srpski mediji napravili analizu koliko je tu para od Srba iz Srbije i BiH to bi bilo jako interesantno.

ALEX BEC

pre 5 godina

Normalno da Hrvatska kupuje Oruzije jer su u Nato!Moraju te predvidja Nato-Plan! Hrvatska je u Ratu sa Afghanistan,Syria!

Bambrcko

pre 5 godina

Kog bre briga šta oni kupuju i prodaju i kolko će zaraditiod bilo čega.

Pazi sad ovo

pre 5 godina

Portal Hrvatskog Kulturnog Vijeća: Šahovnica iz Vučedola stara oko 3000g: https://www.hkv.hr/reportae/lj-krinjar/19096-intelektualne-prostitutke-simboli-grba-kraljevine-slavonije-4-4.html

srbIN

pre 5 godina

Svakakvih gluposti sam se načitao, ali kod tebe sila to prevazilazi i naučnu fantastiku.. Pročitaj još jedanput šta si napisao, i onda malo razmisli.. Da, da ti to možeš, razmislio bi pre nego što bi takvu gluposti i napisao..

303 Alka i 23 Oluja

pre 5 godina

Ove godine, na Dan Domovinske zahvalnosti i 23 godišnice Oluje, Tomson ne peva u Kninu, nego u Glini, gde je treći dan Oluje, zarobljena srpska vojska, Krajiški korpusa od 6000 srpskih vojnika i potpisala se kapitulacija i istorijska predaja, hrvatskoj vojsci 8.8.95g. E sad da vidimo naslove po srpskim medijima ili još bolje da od muke ćute? Naredne godine će slavlje biti 100% u Vukovaru? Jedva čekam komentare, Vučića i Dačića i Vulina i Linte i Save…ma biće to muzika, jača i od Tomsonove?

Dr

pre 5 godina

Koliko se ti razumijes u naoruzanje kad napisa za mjihovu pusku da je najbolja na svijetu, ajde zdravo pameti ha ha ha.

Hibridni rat

pre 5 godina

Znamo mi da Rusi po internetu rade čuda ali kad Tramp digne silu da bombarduje odna se ćuti.

xxdet

pre 5 godina

A je li Hibridni ratu, jel stradao neko od tog napada ? Vidi cuda niko stradao nije a tolike rakete poslase, sta ti to govori ? Nisu svi u Americi protiv Rusa, al ima iz pozadine ko jeste a vrsi pritisak na one ispred. Malo igre ljutih protivnika da temperatura u pozadini padne. Slabo ti to pratis majstore, idi radi nesto drugo.

Vo Nguyen Giap

pre 5 godina

Dizali su oni "silu" na ISIL 5 godina, pa ništa nisu uradili. Rusi praktično počistiše njihovu proksi vojsku, za nešto više od 2 godine. Ovo poslednje "veliko" bombardovanje bolje ne pominjati. Prvo su morali uredno da obaveste Ruse šta će gađati (napuštene objekte van funkcije, straćare i sl.). Potom su morali da paze da slučajno neki projektil, od onih malobrojnih koji nisu oboreni sa PVO, ne pogodi tamo gde ne bi trebao. Blamaža, naročito od Francuza koji su tu kao nešto pripomagali.

deda Raša

pre 5 godina

A koja mu je to sila jado kad poziva u rat i nas Crnogorce?

Hibridni rat

pre 5 godina

Pitaš li se nekada kako to da Tramp ne pokazuje te "pametne rakete" koje je najavio i ne preti i ne radi internetsku i medijsku propagandu nego napada medije i kad treba digne svu silu Američke ratne floti i zatvori usta Kimu i uništi tri fabrike za HO u Siriji pa Ameri nisu ni za Hirošimu i Nagasaki pretili pa to ti je zato šta samo ono "slabo kuče puno laje"?

Godza

pre 5 godina

Vuna, vuna.......ha,ha,ha....... Ma jok bre. Blefiraju Rusi. Sto ne probate pa da vidite kako cete proci ?! Polupali bi vas kao stari sporet da ne kazem kao beba zvecku ! Oprostite Ameri i peta kolono a i ostale Americke ulizice. Budite dobri da ne dobijete po guzi.Ha, ha ! Rusofil

Drej

pre 5 godina

Koliko ja shvatam, S-300 je malo bolji od Americkog patriote, a Rusi imaju i S 400 o kome Ameri sanjaju, a S 500 je vec fantazija. To je vec kao sto ja npr hocu Lisu Ann za zenu ali naprosto je nemoguce, sve sto mogu je da sanjam i pretpostavljam kakva je, tako i Ameri o S 500.

Vlah alija

pre 5 godina

Bravo rusi opet ste najjači samo na rečima,držite se vi pisanja ruskih bajki

Papi in d pedu

pre 5 godina

Biti zapadni guzoljub je lepo i profitabilno zanimanje.

Zoran52

pre 5 godina

Pametna odluka, rad i ocenu dobija u osnovnoj školi trojki a da je srednja dobio bi jaku dvojku,a u Aušvicu piše Beograd a ne NDH. Uvek kasno pišemo, trebamo uvek preticanje zauzeti da bi bilo sve na vreme.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija