• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs/informer.rs

29.05.2018

15:53

(VIDEO) UKRAJINSKI RATNI AVIONI LETE IZNAD DONBASA: Kijev u opšti napad kreće tokom Svetskog prvenstva u Rusiji?!

Vesti

(VIDEO) UKRAJINSKI RATNI AVIONI LETE IZNAD DONBASA: Kijev u opšti napad kreće tokom Svetskog prvenstva u Rusiji?!

Podeli vest

Oružane snage Ukrajine izvele su iznenadnu proveru jedinica avijacije koje učestvuju u operaciji ujedinjenih snaga u Donbasu. Vojni analitičari smatraju da je reč o pripremama za napad na Donbas tokom svetskog prvenstva u Rusiji zbog čega će, makar tako smatraju u Kijevu, Putinu biti vezane ruke pa neće moći da pomogne sunarodnicima u otcepljenim republikama 

Provera je trajala nedelju dana. Vojska je saopštila da je avijacija izvršila postavljene zadatke, saopštava Kijev.

Poslednjih dana kijevske snage vrše intenzivne napade na Donjeck i Lugansk. Jedan od najžešćih bio na pravcu Gorlovke, kada je poginulo 10 vojnika kijevskih snaga, a uništen im je tenk i oklopno vozilo. 

Kako je saopšteno Vojska Donjecke Narodne Republike potpuno kontrolišu situaciju na liniji razgraničenja.

(VIDEO) I NEMCI SU UKAPIRALI, PUTIN KRIM UČINIO NEOSVOJIVIM: Svako ko bi ga napao bio bi PRETVOREN U PRAH I PEPEO!

Podsetimo, poznati ruski politikolog Sergej Markov opisao je scenario osvajanja samoproglašenih republika u Donbasu prema kojem bi početkom juna ukrajinska vojska krenula u blickrig protiv Donbasa, uslovljajajući Kremlj ili da izda narodne republike ili će Kijev uticati da Svetsko prvenstvo u fudbalu ne bude realizovano

Oba scenarija idu u prilog Kijevu. Markov je svoju tezu potkrepio činjenicama da NATO planira da izvrši vojne vežbe na ruskoj granici početkom juna, piše Nezavisimaja gazeta.

U Rusiji 14. juna počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu. U periodu od 3. do 15. juna biće izvedene vojne vežbe na ruskoj granici, u baltičkim zemljama u kojima učestvuje 19 zemalja. 

(VIDEO) TAKO TO RADI S-500! NATO U ŠOKU, RUSI OBORILI RAKETU NA 500 KILOMETARA: SAD nemo posmatrale šta čini Putinovo superoružje!

(VIDEO) KRENUO NAPAD NA DONBAS?! Kijev steže obruč oko Donjecka, Ukrajina ubeđena da PUTIN NEĆE REAGOVATI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milorad

pre 5 godina

Ko protiv Rusa nije ratovao taj ne zna sta je rat.tako da ce se napad Ukrainskih pijanih snaga zavrsiti kao i poraz u Debaljcevu.

Nema vise cccp

pre 5 godina

Hrvati i siptari se bas ne bi slozili s tobom

Milan

pre 5 godina

To je veoma moguce, zdruzeni zlocinci su to sve i poceli za vreme zimskih olimpijskih igara u sociju,pripreme su pocele od skripala,nek vas bog cuva braco rusi

Dejan

pre 5 godina

Zavrsice se i svetsko prvenstvo, a sta onda? Ukrajina se igra vatrom..

Net

pre 5 godina

Evo jedan video, svih Evropskih vladara, svih zemalja, još od pre Hrista do danas a kojeg kad naprave stranci i stave istinu lepo vidiš koliko Srbi lažu jer su i Budimira i Višeslava i Bornu stavili za hrvatskske vladare i Tomislava i sve kraljeve a na srpskoj strani, prvog Radoslava...nema bolje od ovog videa na 9:20 dolaze Južni sloveni. The Rulers of Europe: Every Year-Youtube

Vo Nguyen Giap

pre 5 godina

Hej čoveče, pobrkao si nešto. MIslim da si to tvoje "otkriće", trebao da objaviš na onoj vašoj, mediokritetskoj televiziji, Al slažira Balkans. Inače, što se tiče samog laganja, sviđa mi se onaj vaš serijal o "hrvatskim kraljevima". Zanimljiv je kao "Družina prstena".

Flavie Felix IV

pre 5 godina

Nemate niti jednu jedonu knjigu napisanu na tom vasem tisućuljetnom jeziku od 1000 do 1850/60..Koji bre vaši kraljevi? Foliranti jedni imate drzavu i istoriju 27 god.paćenici.Tipičan sindrom male veštačke nacije,vatikanske marionete hvala bogu da smo se odvojili od vas zlotvori.

molele

pre 5 godina

Kako su glupi sunarodnici,NATO ih vodi u totalni brzi odgovor sa eventualno mnogo žrtava,ali naštetu Ukrainaca a na "moralnu " podršku NATOa i eventualnim osuđivanjem za ,,pokolj"!!!!!

Nebojša

pre 5 godina

Napad ce da krene 3 dana uoči prvenstva. Za razliku od Pekinga kada je krenuo na dan otvaranja igara. Ali samo naivni mogu da pomisle da ce Rusija sedeti skrstenih ruku kako je Srbija sedela kada je bila Oluja

Srbin do koske

pre 5 godina

Najbolje da ameri i natovci ne cackaju mecku. Ako se naljuti bacuska pocepace ih ko dete luft balon.

Dejan

pre 5 godina

Baš mi je žao zbog dešavanja u Ukrajini . Ali sve je to englesko maslo !

Dragan

pre 5 godina

Samo jedno pitanje za gosn Net-a ko je smontirao taj video-hehe

igor

pre 5 godina

RUSU MOZETE LAKSE OPSOVATI MAJKU DETE NEGO UVREDITI RUSIJU."RODINA",KAKO JE ZOVU.JEDAN POTEZ BOMBARDOVANJA RUSKIH SNAGA OD NATO-A,I TADA NAM SVIMA VISE NICEGA TREBATI NECE.AKO PONOVE STA JE BILO U SIRIJI U DONBASU,KRAJA ETO ZA SVE NAS.

Halid Beslic

pre 5 godina

Putin inace nastupa u prvom timu Rusije,pa nece imati kada da se posveti zapadnim granicama. Evo,bas smo se dogovarali da se sretnemo u kladionici.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija