• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC

01.09.2018

14:18

(FOTO) MISTERIOZNI "BROD DUHOVA" SE NASUKAO NA OBALU MJANMARA! Niko ne zna ŠTA SE DESILO S POSADOM!

Vesti

(FOTO) MISTERIOZNI "BROD DUHOVA" SE NASUKAO NA OBALU MJANMARA! Niko ne zna ŠTA SE DESILO S POSADOM!

Podeli vest

Policija u Mjanmaru pokušava da odgonetne poreklo ogromnog teretnog broda, kojeg su ribari spazili pre nekoliko dana kako pluta blizu obale regiona Jangon

Od tada se nasukao na obalu, a policajci su se ukrcali na brod, koji nosi oznaku "Sam Ratulangi PB 1600", kako bi utvrdili šta se desilo sa plovilom.

- Na brodu nije bilo ni mornara ni robe - naveli su iz policije, dodajući da je plovio pod indonežanskom zastavom. 

Zvaničnici takođe ističu da se brod nalazi u ispravnom plovidbenom stanju i da sve to dodaje na misterioznosti. 

Brod je napravljen 2001. godine, dugačak je 177 metara, a njegovo kretanje poslednji put je zabeleženo 2009. godine kod obale Tajvana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Ovaj brod je "napusten" od strane posade tokom nevremena 2010. godine, neposredno pre nego je "potonuo". Naravno, osiguranje je platilo i brod i robu.... Sad ce neko morati da objasni zasto se brod pojavio citav a narocito, zasto je brod prazan tj. gde je roba nestala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija