• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik

03.10.2018

19:07

(VIDEO) SIRIJA IMA S-300:  Moćni raketni sistem konačno sitgao u ruke Asadove vojske!

Vesti

(VIDEO) SIRIJA IMA S-300: Moćni raketni sistem konačno sitgao u ruke Asadove vojske!

Podeli vest

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak isporuke protivvazdušnih raketnih sistema S-300 Siriji

Snimak su objavile televizijske stanice "Rusija 24" i "Zvezda" i na njemu se vidi kako se S-300 istovara iz vojno-transportnog aviona "An-124-100" "Ruslan" u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim u Siriji.

Agencija Tass podseća da je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu 24. septembra izjavio da Rusija namerava da u roku od dve nedelje snabde sirijsku vojsku sa sistemom S-300.

Šojgu je rekao da je Siriji predato 49 jedinica tehnike u okviru isporuke sistema S-300 s ciljem jačanja bezbednosti ruskih vojnika u toj zemlji.

 

(VIDEO) PUTIN VIŠE NE KRIJE KOJE ORUŽJE ŠALJE U SIRIJU: Pored moćnog S-300, Asadova vojska dobija I RADARE ZA ELEKTRONSKU BORBU!

 

(VIDEO) PUTIN NE MARI ZA PRETNJE ZAPADA: Izrael i Amerika uzalud zahtevaju da odustane, ISPORUKA MOĆNOG S-300 SIRIJI, VEĆ JE POČELA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija