• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

16.10.2018

13:00

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) OVAJ MONSTRUM SE POHVALIO POSLE LOVA U AFRICI: Ubio sam celu porodicu pavijana!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) OVAJ MONSTRUM SE POHVALIO POSLE LOVA U AFRICI: Ubio sam celu porodicu pavijana!

Podeli vest

Član Komisije za ribarstvo i divljač u Ajdahu (SAD) Blejk Fišer zgrozio je javnost nakon što je podelio fotografije na kojima pozira s porodicom pavijana i drugih životinja koje je ubio tokom lova u Africi

Fišer i njegova supruga su ubili najmanje 14 životinja u Namibiji sudeći prema fotografijama koje je poslao na 100 mejl adresa. Među ubijenim životinjama su i žirafa, leopard i antilope. 

On je na kritike odgovorio da nije uradio ništa ilegalno, neetički ili nemoralno. Bviši član ove komisije Fred Trevi pozvao ga je da da ostavku. 

Javnost je zgrožena i dovode u pitanje njegov sud i sposobnost da ostane član komisije jer se na fotografijama pored tela četiri mrtva pavijana smeje, dok se vidi krv na telu najmanjeg pavijana. Ubio ih je koristeći strele i luk. 

"Ubio sam celu porodicu pavijana", napisao je Fišer u mejlu uz fotografiju koju je prosledio. 

Fišer se trenutno nalazi u komisiji koja upravlja populacijom divljači kroz lovne i ribolovne propise. Ova pravila zahtevaju etičko ponašanje u lovu na divljač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija