• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

18.10.2018

18:55 >> 18:58

(VIDEO) IZRAEL SPREMA NAPAD NA PVO RUSKE SISTEME S-300 U SIRIJI: Američki general otkrio planove Tel Aviva!

Vesti

(VIDEO) IZRAEL SPREMA NAPAD NA PVO RUSKE SISTEME S-300 U SIRIJI: Američki general otkrio planove Tel Aviva!

Podeli vest

Izraelska vojska će pokušati da uništi PVO sisteme S-300 koje je Rusija isporučila Siriji, rekao je bivši američki vojni ataše u Rusiji, general Piter Zvak za RIA Novosti

Prema njegovim rečima, ako sistemi S-300 ne budu pod kontrolom Rusije, onda će "na kraju biti situacija kada će ih Izraelci uništiti", jer je za njih to "vitalno važno".

Zvak smatra da je "neprihvatljivo" prisustvo S-300 u južnoj Siriji, gde izraelske snage izvode akcije "protiv Irana".

Istovremeno, prisustvo S-400 pod kontrolom ruske vojske na području Hmeimima i Latakije je "drugo pitanje", rekao je on.

Bivšem atašeu i generalu američke vojske je bilo teško da odgovori na pitanje, koje su posledice isporuke PVO sistema S-300 Siriji za rusko-izraelske odnose.

(VIDEO) SRPSKI GENERALI, ČASNO STE BRANILI ZEMLJU, NATO vam nije mogao ništa - BILI STE NAJBOLJA VOJSKA SVIH VREMENA!

- Ne znam, ne znam, jer po mom iskustvu, Izraelci će reći Rusima: "U redu. Ovo su sada sirijski PVO sistemi. Pomerite se. Ako će Sirijci uz pomoć njih obarati naše avione, obavezni smo da ih onesposobimo - smatra general.

Isporuka S-300 Siriji bila je odgovor Rusije na tragediju obaranja ruskog aviona IL-20 od strane sirijske PVO. Moskva je saopštila da je Izrael odgovoran, jer je izvodio vazdušne napade na Siriju, te iskoristio ruski avion kao zaklon. 

 

BIH NE PODRŽAVA ČLANSTVO SAMOPROGLAŠENOG KOSOVA U MEĐUNARODNE ORGANIZACIJE, pa ni eventualnu kandidaturu za članstvo u Interpol!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dado

pre 5 godina

Udri Izraele!!!! Unisti tu rusku,alevitsku i iransku/sijtsku vojskuuuu!!!!! Udriiiiiiiiiii!!!!!!

Dejan

pre 5 godina

Pa kako bi drugačije amerikanci istestirali S-300 nego da ohrabre i gurnu Izrael da to učini umesto njih. A ovi će da stoje po strani i pokušati sve da snime .

Anarhista

pre 5 godina

Пази како су навикли да лете около и сеју смрт, па се врате кући сви на броју. Е па нема више, Смрт не познаје границе.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija