• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

23.10.2018

18:10

PUTIN POZVAO TRAMPA NA SASTANAK: Predsednik Rusije poručio izaslanku Boltonu da američkog kolegu očekuje u Parizu!

Vesti

PUTIN POZVAO TRAMPA NA SASTANAK: Predsednik Rusije poručio izaslanku Boltonu da američkog kolegu očekuje u Parizu!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin kazao je danas Džonu Boltonu, savetniku za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Donalda Trampa, da bi voleo da održi nove razgovore sa Trampom, sugerišući da bi mogli da se sastanu u Parizu narednog meseca.

Rojters navodi da se očekuje da će Putin i Tramp biti na događaju zakazanom za 11. novembar u francuskoj prestonici, povodom obeležavanja 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata.

Agencija prenosi da je Putin sugerisao da bi njih dvojica mogli da održe sastanak na marginama tog događaja, a da je Bolton uzvratio da veruje da bi se Tramp radovao tome.

Rojters prenosi da je Putin, u obraćanju nekoliko dana nakon objave Trampa da želi da SAD napuste Sporazum o nuklearnim snagama srednjeg dometa potpisan 1987, takođe poručio Boltonu da Rusiju ponekad iznenadi ono što je nazvao "neisprovociranom akcijom koju Vašington preduzima protiv Moskve".

 

TRAMP: SAD istupa iz sporazuma o raketama, MORAMO DA RAZVIJAMO ORUŽJE

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija