• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2018

20:46

ADVOKAT ĐULIJANI: Tramp će SAMO PREKO MENE MRTVOG odgovarati na dodatna pitanja o mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016!

Vesti

ADVOKAT ĐULIJANI: Tramp će SAMO PREKO MENE MRTVOG odgovarati na dodatna pitanja o mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016!

Podeli vest

Advokat američkog predsednika Donalda Trampa, Rudi Đulijani, izjavio je danas da njegov klijent neće sesti da razgovara sa specijalnim savetnikom Robertom Malerom kako bi odgovorio na dodatna pitanja u okviru istrage o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016. godine

 

- Samo preko mene mrtvog - rekao je za "Foks njuz sandej" Đulijani, inače bivši gradonačelnik Njujorka i nekadašnji federalni tužilac. 

Blumberg, međutim, navodi da je Đulijani u odvojenom intervjuu za Ej-Bi-Si zauzeo manje odlučan stav na pitanje da li postoji mogućnost da Tramp razgovara sa Malerom. 

Američka agencija ukazuje da je reč o prvim intervjuima Đulijanija od kako je bivši advokat Trampa, Majkl Koen, 12. decembra osuđen na tri godine zatvora zbog zločina, koje uključuju davanje mita jednoj ženi, koja tvrdi da je imala aferu sa Trampom. Koen je u više navrata rekao da je Tramp dao nalog za te isplate, što američki predsednik negira. 

Đulijani je u intervjuu za Ej-Bi-Si nazvao Koena "serijskim lažovom" bez dokaza koji bi podržali njegove tvrdnje. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Ostavite više Rusiju na miru oko američkih izbora 2016. Tramp je pobedio. Tačka.

jova

pre 5 godina

Tramo treba pod hitno da naredi istragu o tome - kako su siptari sa Kosova, od terorista i monstruoznih ubica, postali saveznici amerike i po cijem je nalogu bombardovana Srbija? Novac uvek ostavlja trag .....tako bi se sigurno resio podlih protivnika,a Svet bi odahnuo!

SS

pre 5 godina

Nažalost odavno poznato da u americi i svetu glavnu reč vodi cia,a ne predsednici koji su tu kao njihove marionete.Američki glupi narod to ne shvata ili neće da shvati i posle mnogih izgubljenih amera u ratovima koje su vodili i sada vode.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Nezna Donča šta da kaže pa advokat mora da laže !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija