• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2018

20:58

MASAKR U STRAZBURU: Preminula i peta žrtva napada!

Vesti

MASAKR U STRAZBURU: Preminula i peta žrtva napada!

Podeli vest

Tužilaštvo u Parizu saopštilo je večeras da je i peta osoba preminula od rana zadobijenih u pucnjavi na Božićnom sajmu u Strazburu u utorak

 

Žrtva je poljski državljanin, rekao je zvaničnik iz kancelarije tužlaštva ne navodeći više detalja, prenosi Rojters.

LIKVIDIRAN TERORISTA IZ STRAZBURA: Policija opkolila i u vatrenom obračunu ubila NAPADAČANA BOŽIĆNI SAJAM!

Francuska policija, koja je nekoliko dana nakon napada tragala za Šerifom Šekatom, u međuvremenu ga je ubila, a istražitelji pokušavaju da otkriju da li je on imao pomagače. U napadu je povređeno desetak osoba.

ISLAMSKA DRŽAVA PREUZELA ODGOVORNOST ZA MASAKR U STRAZBURU: Šerif Šekat je bio naš vojnik, ovo je ODMAZDA ZBOG SIRIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija