• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2018

17:35

BRITANIJA SPREMA VOJSKU U STRAHU OD HAOSA TOKOM BREGZITA! 35.000 vojnika U PRIPRAVNOSTI, neizvesno da li će uopšte biti DOGOVORA SA EU!

Vesti

BRITANIJA SPREMA VOJSKU U STRAHU OD HAOSA TOKOM BREGZITA! 35.000 vojnika U PRIPRAVNOSTI, neizvesno da li će uopšte biti DOGOVORA SA EU!

Podeli vest

Britanski ministar odbrane Gevni Vilijamson rekao je danas da će oko 3.500 vojnika biti u pripravnosti da pomognu vladi da izađe na kraj s mogućim poremećajima u slučaju da Britanija izađe iz Evropske unije bez postignutog sporazuma

 

Vilijamson je rekao da vojska nije dobila zvaničan zahtev za pomoć, ali da će držati u pripravnosti 3.500 pripadnika, uključujući redovnu vojsku i rezerviste da bi se podržao bilo koje odeljenje vlade u hitnom slučaju koji bi im zatrebao.

On je ovo izjavio u trenutku kada britanska vlada ubrzava pripreme za mogući neorganizovani Bregzit, odnosno izlazak Britanije iz EU bez dogovora.

KURC NUDI ENGLEZIMA DA SE VRATE U EU: Dobrodošli su ako žele da ostanu!

Očekuje se da britanski kabinet danas razmotri kako dve milijarde funti (2,2 milijarde evra) vladinih sredstava raspodeliti kako bi se ublažio potencijalni ekonomski haos.

U vreme kada je preostalo nešto više od 100 dana do izlaska Velike Britanije iz EU, ostaje nejasno da li će to biti s dogovorom ili bez dogovora, što bi moglo da izazove zastoj u saobraćaju i nestašicu u toj zemlji.

HAOS U LONDONU: Tereza Mej otkazuje glasanje o BREGZITU?! Dojavljeno joj da je čeka TOTALNI DEBAKL!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija