• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik

23.12.2018

20:37

(VIDEO) OBOREN IZNAD SRBIJE, PONOVO LETI: Zloglasni bombarder B-2 Duh Misurija, testirao supermoćnu MAJKU SVIH BOMBI!

Vesti

(VIDEO) OBOREN IZNAD SRBIJE, PONOVO LETI: Zloglasni bombarder B-2 Duh Misurija, testirao supermoćnu MAJKU SVIH BOMBI!

Podeli vest

Na internetu se pojavio snimak testiranja supermoćne avionske bombe GBU-57. Kako se navodi, bombu je bacio strateški bombarder Ratnog vazduhoplovstva SAD B-2 „spirit“ sa avio-baze Vitman u Misuriju

Ova avionska bomba, mase iznad 13 tona i punjenja od skoro 2,5 tona eksploziva omogućava da se pronikne do dubine od 61 metar ispod površine Zemlje, a može je nositi samo bombarder B-2. 

U aprilu prošle godine Amerika je u Avganistanu upotrebila bombu GBU-43/B, koja je dobila naziv „majka svih bombi“. Prema podacima Pentagona, eksplozija 9,5 tona municije ubila je 36 terorista, dok su teroristi ove navode kasnije negirali.

(VIDEO) PANIKA U AMERICI: Rusi uspešno testirali NEZAUSTAVLJIVE RAKETE! Osam puta su brže od zvuka, OD NJIH NEMA ODBRANE!

ŽESTOK ODGOVOR RUSIJE NA SLANJE BRITANSKOG ŠPIJUNSKOG BRODA U CRNO MORE: Ne možete da rešite DRONOVE IZNAD GETVIKA, a znate da HUŠKATE KIJEV NA VOJNE PROVOKACIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Severni

pre 5 godina

Naravno da leti kad ga uopšte nismo oborili !! Te laži iz 1999 samo nanose štetu Srbiji. Najgore po nekog je kad laže sam sebe. To je preduslov da loše radi za sebe. Da sebe dovodi u zabludu a odatle u poraz.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Rikuo je NOĆNI SOKO u blata je pao a B-2 je se zario u Spačvanske šume. "Mnogo " mi je žao !!!!

Siniša

pre 5 godina

Mi smo ga oborili. Sada je to problem nekih drugih. Jedino što je dobro da su posle obaranja pripadnici posebne nacije izgoreli pošto nisu uspeli da uzažu iz aviona,

Cvele

pre 5 godina

B2 spirit nikad nije oboren , a iznad Srbije je oboren F-116

blblbl

pre 5 godina

Pao u slavonsku sumu. Mesecima niko nije mogao da pridje mestu cak i sloj zemlje je odnet sa mesta pada.

Baki

pre 5 godina

B2 je pao u Spačvu (Hrvatska), na granici Hr i Srb. Tragovi pada su detaljno očišćeni.

Saša

pre 5 godina

Informerovci,američka majka bombi je pet puta slabija od ruskog oca svih bombi.zato ne setite.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija