• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.01.2019

08:26

RASTE BROJ POGINULIH: U urušavanju zgrade u Magnitogorsku poginule 33 osobe!

Vesti

RASTE BROJ POGINULIH: U urušavanju zgrade u Magnitogorsku poginule 33 osobe!

Podeli vest

Broj poginulih prilikom urušavanja dela zgrade u Magnitogorsku, na jugu Urala, porastao je na 33, javlja agencija Tas s pozivajući se na rusko Ministarstvo za vanredne situacije

Kako se navodi, osam osoba i dalje se vode kao nestali.

Deo 10-spratne stambene zgrade u Magnitogorsku urušio se 31. decembra.

Ruski Istražni komitet veruje da je uzrok nesreće eksplozija gasa u jednom domaćinstvu.

Kako je u utorak preneo AP, jedan od stanovnika zgrade doživeo je, kako je kazao, "novogodišnje čudo" pošto je njegov 11-mesečni sin Ivan Fokin pronađen živ u ruševinama, 36 sati nakon urušavanja zgrade.

(FOTO) RASTE CRNI BILANS EKSPLOZIJE U RUSIJI! Ispod ruševina zgrade u Magnitorsku izvučena tela 26 osoba, 15 se i dalje vodi kao nestalo!

Beba je prebačena u moskovsku bolnicu osam sati pošto je pronadena ispod ruševina, a agencija je prenela da je zadobila povredu glave, prelome, kao i da ima hipotermiju, pošto je ispod ruševina provela skoro 36 sati na temperaturi ispod nule.

Ruska ministarka zdravlja Veronika Skorcova je izjavila da je beba provela noć na intenzivnoj nezi i da joj život nije ugrožen.

(VIDEO) ČUDO U RUSIJI! Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitorsku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija