• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

05.01.2019

18:58

PRINC HARI U TAJNOJ MISIJI PROTIV RUSIJE! Unuk kraljice Elizabete učestvovaće u velikim NATO manevrima u Norveškoj gde Alijansa uvežbava odgovor u slučaju RUSKE INVAZIJE!

Vesti

PRINC HARI U TAJNOJ MISIJI PROTIV RUSIJE! Unuk kraljice Elizabete učestvovaće u velikim NATO manevrima u Norveškoj gde Alijansa uvežbava odgovor u slučaju RUSKE INVAZIJE!

Podeli vest

Britanski princ Hari će se pridružiti korpusu Kraljevske morske pešadije u Norveškoj u jednoj od najvećih vojnih vežbi usmerenih protiv Rusije u poslednjih 20 godina, piše Dejli miror, pozivajući se na vojni izvor


Izvor britanskog lista je otkrio da će princ Hari učestvovati u vojnim vežbama i biti upoznat sa tajnim planovima borbe i informisan o svakoj fazi "bitke".

- Njegovo učešće je dobra vest za morsku pešadiju, koja će to smatrati kao vrlo pozitivan signal podrške korpusu. Oni su glavna snaga koja će štititi severni obod Evrope u slučaju konflikta i vrlo je važno da Hari bude sa vojnicima - izjavio je izvor.

Prema podacima lista, Hari će se pridružiti grupi od hiljadu elitnih marinaca koji će vežbati kontranapad protiv "ruske invazije u Norveškoj", koja se prva može naći na putu Rusije. Vojne vežbe će trajati 12 nedelja i biće najveći manevri Kraljevske morske pešadije na Arktiku u poslednjoj deceniji. Zajedno sa vojnicima iz SAD i Evrope, u njima će učestvovati oko 8.000 vojnika.

Foto: Reuters

RUSIJA NIKADA NE SEDI SKRŠTENIH RUKU! Priprema se odgovor na DRUGU AMERIČKU FLOTU!

Tokom vojnih vežbi specijalne snage će skakati iz padobrana i izvoditi minobacačka, raketna, artiljerijska i protivtenkovska gađanja. Prema scenariju manevara, vojska će držati pod kontrolom severni obod Evrope do dolaska britanskog i američkog pojačanja.

Neće biti zvanično objavljeno da će Hari učestvovati u vežbama, a list se složio da ne objavljuje poverljive informacije o njegovom kretanju. Samo je saopšteno da će princ u narednim nedeljama sa aerodroma "RAF Briz Norton" u Oksfordširu odleteti za Norvešku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KIR SRBIN

pre 5 godina

АКО СЛУЧАЈНО ПАДНЕ, КО ЋЕ БИТИ КРИВ???? РУСИ ИЛИ БРИТИ ШТО СУ Г А ПОСЛАЛИ ГДЕ НЕ ТРЕБА ДА РАДИ ШТО НЕ ЗНА.

RINGISPIL

pre 5 godina

A svet oplakuje princezu DAJANU, a ono bagra rodila bagru. Crvenokosi se igra rata sa Rusima. Engleska propaganda za unutrasnju debnu masu. Ceo zapad se drogira na nevidljivoj drogi zavanoj RUSKA AGRESIJA.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija