• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.01.2019

14:08

(FOTO/VIDEO) VLADIMIRE, ŠMEKERU JEDAN... Nije ni čudo što žene  prosto OBOŽAVAJU PUTINA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) VLADIMIRE, ŠMEKERU JEDAN... Nije ni čudo što žene prosto OBOŽAVAJU PUTINA!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin odavno je svetu pokazao je sjajan državnik, međutim, gotovo da je sigurno da je i najveći džentlmen među aktuelnim svetskim vladarima

Potvrda za to je sve više, a zvanična Fejsbuk stranica Ruske federacije napravila je izbor "najdžentlmenskijih" Putinovih poteza, što prema svetskim vladarkama i suprugama svetskih lidera, što prema običnim ruskim ženama koje sreće obilazeći velike ruske proizvodne pogone.

 

 

Tako je na svečanoj večeri na samitu APEK-a u Pekingu ogrnuo ćebetom prvu damu Kine Peng Lijuen. To se dogodilo dok su svetski čelnici čekali vatromet na temperaturi nešto većoj od nule, pa je Putin utoplio kinesku prvu damu. Za to vreme kineski predsednik Si Đinping razgovarao je sa predsednikom SAD Barakom Obamom.

Foto: Printscreen You Tube

Svoje kavaljerske manire ruski predsednik pokazao je letos u Sočiju kada je nemačku kancelarku dočekao buketom krem ruža i drugog cveća pastelnih boja. On, inače, Merkelovoj redovno poklanja cveće, zbog čega su se pojedini nemački tabloidi pobunili, smatrajući da joj "na finjaka" daje do znanja ko je muško u rusko-nemačkim odnosima!

 

 

Tokom Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji prošle godine Putin se sastao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit. Njoj je poklonio veliki buket svetlo ružičastih božura, u kombinaciji sa ružama krem boje. 

 

 

Bivšoj predsednici Argentine Kristini Kiršer svojevremeno je tokom zvaničnog sastanka otvorio bočicu sa vodom i u maniru pravog gospodina sipao joj u čašu.

Printscreen You Tube

Ne tako davno objavljene su i fotografije i snimci sa svadbe austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl, na kojima su Putin i Knajslova, vidno raspoloženi, zaplesali pred svima.

Zanimljivo je da se Putin identično ponaša i kada ga mlade lepe Ruskinje zamole za selfi, ali i prema radnicama velikih ruskih pogona koje tokom godine obilazi. Sa svima je ljubazan, fotografiše se i strpljivo popriča.

Koliko je ruski predsednik pobrao simpatije žena celog sveta govori i činjenica da su u Japanu najprodavaniji kalendari za 2019,. upravo sa Putinom u raznim situacijama, što tokom obavljanja državničkih poslova, što tokom avanturističkog odmora u dalekim tajgama Sibira.

(FOTO) VOLE GA KO BOGA! Najprodavaniji kalendar u Japanu za 2019. je onaj sa VLADIMIROM PUTINOM, Japanke LUDE ZA NJEGOVIM MIŠIĆIMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija