• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2019

18:22

(FOTO) ŠOKANTNO! DEČAK UNEO NAPUNJEN PIŠTOLJ U VRTIĆ! Vaspitačice primetile jedan detalj i SPREČILE TRAGEDIJU!

Vesti

(FOTO) ŠOKANTNO! DEČAK UNEO NAPUNJEN PIŠTOLJ U VRTIĆ! Vaspitačice primetile jedan detalj i SPREČILE TRAGEDIJU!

Podeli vest

AP prenosi da se to dogodilo nakon što je neko od vaspitača prijavio da dečak u pantalonama nosi nešto što deluje kao težak predmet

Policija u saveznoj američkoj državi Ohajo, danas je saopštila da je u jednom vrtiću od šestogodišnjeg dečaka zaplenila pištolj.

Policija grada Kolambus u kojem se nalazi vrtić, nije komentarisala da li je pištolj bio napunjen, ali se na fotografji koja je objavljena, vide meci zajedno sa zaplenjenim pištoljem. Tragedija je sprečena kada je neko od vaspitača primetio da dečak u džepu pantalona nosi nešto teško.

Osim toga, policija je saopštila da dečak neće biti optužen zato što je suviše mlad, kao i da istražuje gde je nabavio oružje.

 

 

Direktor vrtića Tajri Polard je u pismu roditeljima da će se dečak "suočiti sa prikladnom disciplinskom merom", ali nije konkretno otkrio kakvom.

On je u vrtiću uveo pravilo o nultoj toleranciji prema oružju i zamolio porodice učenika da razgovaraju sa njima o izbegavanju oružja i držanju istog što dalje od škola.

DEČAK SE OBESIO IZ INATA PREMA RODITELJIMA! Iznervirao se jer su ga premestili iz škole zbog lošeg ponašanja, a onda je uzeo kanabis i otišao u smrt!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija