• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk

21.01.2019

08:29

(FOTO) NEZAPAMĆEN SKANDAL U BRITANIJI! TEŠKA UVREDA NA RAČUN RUSKOG PREDSEDNIKA! U kabinetu britanskog ministra odbrane TOALET PAPIR SA LIKOM VLADIMIRA PUTINA!

Vesti

(FOTO) NEZAPAMĆEN SKANDAL U BRITANIJI! TEŠKA UVREDA NA RAČUN RUSKOG PREDSEDNIKA! U kabinetu britanskog ministra odbrane TOALET PAPIR SA LIKOM VLADIMIRA PUTINA!

Podeli vest

Od kada je preuzeo funkciju britanskog ministra odbrane, Gavin Vilijamson se ponosio snažnim stavom i veoma oštrim rečnikom prema Rusiji

Međutim, sada rizikuje da poptuno sroza ugled "revnosnog državnog službenika u borbi protiv Kremlja", nakon što su posetioci u njegovom kabinetu u Ministarstvu odbrane primetili rolnu toalet papira sa isprintanim likom ruskog predsednika Vladimira Putina, objavio je Dejli mejl.

Izvor blizak ministru odbrane potvrdio je da je toaletna rolna sa Putinovim likom primećena u njegovoj privatnoj kancelariji u Ministarstvu odbrane, dodavši da ju je Vilijamsonu poklonio neko ko je hteo da se našali.

 

 

- To je bio poklon iz šale, svi znaju da Gavin ima veoma dobar smisao za humor - saopštio je taj izvor.

Podsetimo, britanski ministar odbrane Vilijamsom istakao se žustrim komentarima na račun Moskve posle trovanja "novičokom" bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja (66) i njegove ćerke Julija (33) početkom prošle godine u Solsberiju.

Britanska premijerka Tereza Mej zapretila je tada da će iz Britanije biti proterano 23 ruskih diplomata, na šta je zvanični Kremlj saopštio da će recipriočno uzvratiti. Vilijamson je tada odgovorio Rusiji "da umukne i da se gubi".

Kremlj nije komentarisao najnoviji skandal Vilijamsona.
 

ŠOJGU BRUTALNO UDARIO BRITANSKOG MINISTRA ODBRANE: On je intelektualno impotentan, blebeće u stilu PRAVE ALAPAČE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Giša

pre 5 godina

Pakašu jedan sa tom rolnom će tebe obrisati za sba vremena!

didi

pre 5 godina

englezi su Sodoma i Gomora i jedino što želim je da prodju isto kao ova dva grada jer bolje nisu zaslužili!!!

Djuradj

pre 5 godina

Ne treba Kremlj ni da se oglašava,poslaće mu ‚‚posetioca‚‚.

Milisav pn

pre 5 godina

Samo nek se teše ne mogu Putinu ništa on je za njih veliki kao galaksija i još nešto samo nek brišu onu njihovu ped..sku g....u dabogda im čir izašo...

Aleksa

pre 5 godina

Bre ovi Englezi ( nisu svi Britanci ) i imaju isti kompleks od Rusa kao Hrvati od Srba!

Igor

pre 5 godina

Njihovi pradedovi su koristili "nocne posude" (iliti noksire) sa slikom Napoleona. Izgleda da 200 god nije bilo dovoljno da Englezi evoluiraju

Ljube

pre 5 godina

A šta drugo i može da se očekuje od te imperijalističke prepotentne bag*re ... Mogu oni Putina da mrze, jedino to im preostaje, jer odavno Velika Britanija je velika NULA za Rusiju i junači se pod skutima Amerike.

crni

pre 5 godina

Sta reci za uobrazene iz velike imperije kojima se blizi kraj.Placu kao p. i mole EU da im samnji nadoknadu pri izlazku iz EU.Treba ih baciti na kolena jednom za uvek uobrazena banda reptilskog kraljevstva.

Maki

pre 5 godina

Posalji te mu nesto da mu srusi taj vc i jos par zgrada u okolini 300 kilometara

Nenad

pre 5 godina

To je jedino što ovaj ministar može da uradi prema Rusiji, iako su izgubili sve kolonije koje su vekovima pljačkali i postali mali američki pion bez velikog značaja, još uvek zamišljaju da su veliki igrači koji se o nečemu pitaju. Rusi bi sa njima mogli da obrišu d*pe kad god požele, ne dao im Bog da dođe do sukoba, britansko malo ostrvo bi bilo potopljeno u prvom udaru.

dolic

pre 5 godina

Ako je on glup i nepsmem zasto ste vi to postavili na inernet . zar vas nije sramota

Stojan

pre 5 godina

Izgleda da je to jedino sto moze Putinu. Nisam mogao ni da zamislim koliko su Britanci niski i primitivni.

sole

pre 5 godina

rusi ce da stave u javne toalete Njeno Velicanstvo i kraljevsku porodicu-pirgavu.........svet mora da shvati da sa PRAVOSLAVLJEM NEMA SALE.........

pajper

pre 5 godina

Znaju Englezi za Sarmat Satana i Satanin sin .Putina da ovoga treba nestane,on je za svoje vladavine ostavio ove gore navedene zverke koje u delicu sekunde celu Englesku pretvaraju u pepeo Iz toga razloga ovaj Englez ide cesto u wc i koristi ovaj papir.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija