• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informr/B92

06.02.2019

19:28

(VIDEO) MAJK POMPEO RAZBESNEO TURKE:  Državni sekretar SAD objavio mapu sa TURSKOM PODELJENOM NA DVA DELA?!

Vesti

(VIDEO) MAJK POMPEO RAZBESNEO TURKE: Državni sekretar SAD objavio mapu sa TURSKOM PODELJENOM NA DVA DELA?!

Podeli vest

Američki državni sekretar Majk Pompeo zahvalio se na Tviteru zemljama koje su priznale Huana Gvaida za privremenog predsednika Venecuele.

Međutim, u video-materijalu koji je objavio na mapi sveta primećeno je to da je Turska podeljena na dva dela.

“Pozdravljamo Austriju, Belgiju, Hrvatsku, Češku, Dansku, Estoniju, Finsku, Francusku, Nemačku, Island, Letoniju, Litvaniju, Luksemburg, Makedoniju, Holandiju, Poljsku, Portugal, Španiju, Švedsku i Veliku Britaniju zbog podrške venecuelanskom narodu i priznanju Huana Gvaida za privremenog predsednika“, napisao je Pompeo. 

Uz te reči objavljen je i kratak snimak koji pokazuje mapu sveta na kojoj je Venecuela obeležena žutom bojom, a zemlje koje su priznale Gvaida plavom bojom. 


Turska, kao i ostale zemlje koje se vide na mapi obeležene su sivom bojom. Međutim, Turska, koja zvanično podržava predsednika Venecuele Nikolasa Madura, podeljena je na dva dela granicom koja zapravo ne postoji. 

“Granicu“ su primetili korisnici Tvitera, među kojima su neki komentarisali da je to samo “želja Vašingtona da Turska bude podeljena“. 

Vašington se nije oglasio povodom ovoga.

 

 

 

(VIDEO) ITALIJA USTAJE PROTIV AMERA I ZAPADA: Mrtve bebe u Kuvajtu, Gadafijeva "vijagra" za vojsku, Asadov gas i sada Maduro koji "otima decu"! DOSTA JE LAŽI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ime

pre 5 godina

oooo turci bilo bi lepo da se toj zemlji sto je vekovima raznim narodima sa politikom i ratovima naneli velike zlocine, isto to vrati sto su sejali drugima. oooo turci, odo ja po prasetinu

SVI NABROJANI ANGAZOVALI SU AD

pre 5 godina

I ITALIJA JE U NJIHOVO IME STAVILA VETOOOOOOOOOO DA BI SE BUDALE KAO POMPEO CUDILE...STO NE POBROJA NAJSKUPLJI PROPALI PROJEKAT KVAZI DRZAVU KOSOVO SA COVEKOLIKIM MAGARICIMA I ONI SU PRIZNALI ONOG ZUTOKLJUNCA...AHAHA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija