• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

18.02.2019

22:46 >> 22:49

(VIDEO) IRAN PREDSTAVIO MOĆNU PODMORNICU! Naoružana je krstarećim raketama, može da pod vodom ostati 5 nedelja!

Vesti

(VIDEO) IRAN PREDSTAVIO MOĆNU PODMORNICU! Naoružana je krstarećim raketama, može da pod vodom ostati 5 nedelja!

Podeli vest

Iran je Predstavio svoju najnoviju i najmoderniju podmornicu domaće proizvodnje. Dao joj je ime "Fateh", a naoružana svim najboljim čime trenutno raspolaže

Komanda iranske ratne mornarice objavila je: Podmornica Fateh teška je 600 tona i naoružana je savremenim torpedima, morskim minama i krstarećim raketama koje može prema nadvodnim ciljevima lansirati i iz podvodnog položaja.         

Fateh, kako se navodi, može da se spušta i preko 200 metara ispod površine vode. Posebno se naglašava da na tim dubinama može da ostane i "do pet nedelja".

BRITANCI, VI STE LEGLO ZLA: Pomoć ženama sa više dece i mladim bračnim parovima - ZA NJIH JE KONTROLA ŽENSKOG TELA!

Svečanost je priređena u lučkom gradu Bender-Abas na jugu Irana, a prisustvovao joj je i predsednik države Hasan Rohani.

Pogledajte i 10 najboljih podmornica na svetu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija