• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.02.2019

13:15

ORBAN RAZOTKRIO ZAVERU BRISELA: Po nalogu VLADARA IZ SENKE, Junker oterao Veliku Britaniju - Sledi NOVA FAZA: Evropa će biti OTETA!

Vesti

ORBAN RAZOTKRIO ZAVERU BRISELA: Po nalogu VLADARA IZ SENKE, Junker oterao Veliku Britaniju - Sledi NOVA FAZA: Evropa će biti OTETA!

Podeli vest

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da ljudi imaju pravo da znaju "šta Brisel namerava", navodeći da je pitanje migracija "u igri na izborima za Evropski parlament", zakazanim za maj ove godine

Kako prenosi agencija MTI, Orban je u intervjuu za mađarski državni radio rekao i da će njegova vlada nedavno započetom kampanjom putem bilborda "razotkriti planove briselske birokratije".

(VIDEO) LAVROVU MOZAK RADI 300 NA SAT! Američki novinar mu postavio glupo pitanje, A POSLE ODGOVORA HTEO JE DA SE SAKRIJE U MIŠJU RUPU!



On je rekao da aktuelna "promigrantska" većina u Evropskom parlamentu nastoji da poveća migraciju, "što bi bilo jednako tome da Evropa bude oduzeta Evropljanima".

 

DRAMA U VENECUELI! Maduro zatvorio granicu sa Brazilom! Rusija poručuje: REŠENJE JE NACIONALNI DIJALOG!



Agencija Blumberg navodi da je Orban branio propagandnu kampanju protiv predsednika Evropske komisije Žan-Kloda Junkera koji je predstavljen kako deluje u ime američkog milijardera mađarskog porekla Džordža Soroša.

Foto: Ap photo/Reuters



Orban je ocenio da je ova kampanja "zasnovana na činjenicama" i da je Junker odgovoran za to što je "pustio Veliku Britaniju da ode, a doveo migrante" u EU.

Foto: AP PHOTO



Kampanju mađarske vlade prethodno su osudili Evropska komisija, kao i sam Junker, koji je poručio da bi Orbanova stranka Fides trebalo da istupi iz članstva konzervativne Evropske narodne stranke.

POROŠENKO SE UTRTIO! PREBROJAO 500 RUSKIH TENKOVA U DONBASU, to je više nego što ih ima u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji...

 

(VIDEO) IZRAELCI IMAJU SMRT-ORUŽJE ZA RUSKE S-300 I S-400?! Pokazali su i kako ono dejstvuje! SLEDI ODGOVOR MOSKVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Engleska je kolonijalna sila . Ona zivi od kolonija - Kanade , Australije , Novog Zelanda , Juzne Afrike , Indije itd... Engleska netreba Evropu da joj Evropa muze pare od kolonija ustvari , kraljica hoce da utvrdi pazar

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija