• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

04.03.2019

08:07 >> 08:11

PIJANA ŽENA ZARAŽENA SIDOM IZUJEDALA POLICAJCA! Jedva je obuzdali, vođa patrole ODMAH POSLAT NA TESTIRANJE na virus HIV!

Vesti

PIJANA ŽENA ZARAŽENA SIDOM IZUJEDALA POLICAJCA! Jedva je obuzdali, vođa patrole ODMAH POSLAT NA TESTIRANJE na virus HIV!

Podeli vest

Pijana 50-godišnja žena uznemiravala je u ranim jutarnjim satima posetioce jedne diskoteke, da bi prilikom pokušaja hapšenja napala i ujela prpadnika policije!

Žena zaražena HIV virusom maltreretirala je posetioce diskoteke u mestu Kjezina Ucaneze blizu Pistoje u italijanskom regionu Toskani, da bi potom izujedala po rukama karabinjera koji je došao da je uhapsi.

Ansa prenosi da povredeni karabinjer sada mora da se podvrgne pregledima pošto je žena zaražena virusom HIV. 

Navodi se da je žena, koja je od ranije poznata snagama reda, skočila na vodu patrole karabinjera i ujela ga više puta po rukama, pre nego što je obuzdana i uhapšena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Noname

pre 5 godina

Koja glupost...pa taj virus se ne vidi u krvi odmah, nego tek nakon nekoliko meseci.....

Mala_Hijena

pre 5 godina

Naši novinari nemaju elementarna znanja o onome o čemu pišu i onda to neznanje stave velikim slovima u naslov. Ne može neko biti zaražen sidom , može biti inficiran HIV virusom a AIDS ili SIDA se kao bolest tek kasnije razvije ili ne..... Kad će prestati više ovakvi senzacionalistički naslovi !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija