• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: PlaneRadar.ru

21.03.2019

09:48

(FOTO) SAD JE JASNO ZAŠTO AMERI DOVLAČE NUKLEARNE BOMBARDERE U EVROPU! Pogledajte kako B-52H poleće iz Engleske i uvežbava NAPAD NA RUSKU BAZU NA BALTIKU!

Vesti

(FOTO) SAD JE JASNO ZAŠTO AMERI DOVLAČE NUKLEARNE BOMBARDERE U EVROPU! Pogledajte kako B-52H poleće iz Engleske i uvežbava NAPAD NA RUSKU BAZU NA BALTIKU!

Podeli vest

Američki strateški bombarder "boing B-52H stratofortres", broj 60-0024, poleteo je juče u 11. 45 iz vazdušne baze Ferford u Velikoj Britaniji kako bi izveo vežbu napada na bazu ruske Baltičke flote, saopštio je portala za praćenje avio-letova Plejn radar.

B-52H zaputio se prema ruskoj granici, da bi se u 13.10 po centralnoevropskom vremenu približio Kalinjingradskoj oblasti.

 

Podsetimo, Rusija poslednjih nedelja u Kalinjingradsku oblast doprema dodatne raketne sistema S-400,a ovde se nalazi i štabo ruske Baltičke flote.

 

ŠOK NA BERZAMA! Ovaj metal pretekao je zlato i platinu, GLAVNI KRIVAC - RUSIJA!

Posle samo 10 minuta, sudeći po ruskim snimcima, bombarder SAD izvodi manevar koji liči na potencijalni napad na baz ruske baltičke flote, objavio je planeradar.ru.

 

U poslednje vreme znatno su povećane aktivnosti inostranih izviđačkih aviona i bespilotnih letelica u blizini ruskih granica i ruskih vojnih objekata u inostranstvu. Avioni se redovno pojavljuju iznad Baltičkog mora, u oblasti Krima i Krasnodarskog kraja, kao i u blizini ruskih baza u Siriji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 5 godina

Od Amerikanaca može svašta da se nauči. Amerikanci bi u slučaju da je suprotna situacija, proglasile radijus od 1000 kilometara svojom interesnom zonom i obarali sve što u nju uleti.

VLADO

pre 5 godina

Sta ste vi ocekivali da supak putko prijeti evropi.Malo se izgleda zajebo a vama se napelo govno rusofilsko koje ce vam se obiti o glavu.

Milenko

pre 5 godina

Da nije kinzal a mozda bi i imali sanse ,dok se oni podignu kinzal ce ih vec vratiti na zemlju i to u parcicima

Vlado

pre 5 godina

Samo neka Američki agresori provociraju. Pritisnuće Rus tamo "neki dugmić", pa više neće leteti nad Baltikom. Koja bre arogantnost, Ameri hiljadama kilomerata od SAD na Baltiku!

goran

pre 5 godina

Jeee, zamisli, Informer zna, informer je genije, Informer pa Google

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija