• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

26.03.2019

15:24

(VIDEO) U NJEGOV KOMŠILUK DOSELIO SE UBICA BEBE! Poludeo je, namamio ga u stan i UNAKAZIO TAKO DA TE FOTOGRAFIJE NISU SMELI DA POKAŽU NA SUDU

Vesti

(VIDEO) U NJEGOV KOMŠILUK DOSELIO SE UBICA BEBE! Poludeo je, namamio ga u stan i UNAKAZIO TAKO DA TE FOTOGRAFIJE NISU SMELI DA POKAŽU NA SUDU

Podeli vest

Žrtvu je izbo najmanje 150 puta dok je još bio živ i još 26 puta nakon smrti. Prijatelji su mu nakon toga pomogli da se otarasi tela

Muškarac koji je izbo na smrt ubicu deteta u Velsu osuđen je na 24 godine zatvora.

Juan Harlej (23) ubio je Davida Gauta 2. avgusta prošle godine nakon što je otkrio da je Gauta 1985. ubio 15-mesečnog dečaka.

Gaut je proveo 32 godine u zatvoru nakon što je ubio dečaka Či Ming Šeka 1985. godine.

Tužioci su rekli da je Gaut namamljen u stan suseda Davida Osborna pre nego što je bio izboden najmanje 150 puta dok je još bio živ i još 26 puta nakon smrti. I nokti su mu bili odsečeni, prenosi Metro.

Kako je rečeno na suđenju, Harlej je za ubistvo koristio najmanje jedan nož, a onda je šrafcigerom napravio takve rane na žrtvi da fotografije nisu ni prikazane poroti.

Foto: GWENT POLICE

Osborn (levo) i Harlej (desno) uhvaćeni na kameri u prodavnici

Harlej i njegovi prijatelji Osborn i Daran Evešam pokušali su da sakriju telo nakon ubistva, pa su zapalili automobil u kojem je bio. Policija je kasnije pronašla odeću sa mrljama krvi ma obali reke, blizu mesta na kojem su Osborn i Evašam snimljeni na nadzornoj kameri.

U torbi su pronađeni krvavi peškiri i čaršavi, čarape, donji veš kao i trenerke.

Kako prenosi Metro, oni su žrtvu namamili u stan u noći ubistva. Osborn je ispričao kako je bio u kuhinji, kada je čuo da Gaut vrišti jer ga je Harlej napao nožem.

- Kada sam ušao u sobi video sam prijatelja kako drži krvav nož i stoji pored Gautovom tela. Upitao sam ga zašto je to uradio u mom stanu, a on mi je rekao da ne brinem i da ćemo očistiti sve, a onda je nastavio da bode telo - dodao je on.

Iako je Harlej na suđenju negirao da je imao veze sa ubistvom, on je osuđen i provešće 24 godine u zatvoru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija