• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/Informer/D.N.

27.03.2019

18:45

POKAŽITE NAM KAKO SE ODLAZI IZ VENECUELE! Brutalan odgovor Trampu iz Moskve - PUTINOV HLADAN TUŠ ZA USIJANE AMERIČKE GLAVE!

Vesti

POKAŽITE NAM KAKO SE ODLAZI IZ VENECUELE! Brutalan odgovor Trampu iz Moskve - PUTINOV HLADAN TUŠ ZA USIJANE AMERIČKE GLAVE!

Podeli vest

Najbolji način da SAD pokažu Rusiji kako da „ode“ odnekud jeste da to demonstriraju ličnim primerom, rekao je šef Međunarodnog komiteta Saveta federacije Konstantin Kosačov komentarišući izjavu američkog predsednika Donalda Trampa da je Rusija dužna da napusti Venecuelu

- Logičan odgovor na poziv Vašingtona Rusiji da napusti neko mestu jeste predlog da pokažu dobar primer kako se to radi. Spisak zemalja izvan zapadne polusfere, gde Amerika zaista nema šta da traži, zauzeće previše mesta - napisao je Kosačov na svojoj stranici na Fejsbuku. 

 

 

Kosačov je za televizijski kanal „Rusija 24“ rekao da Tramp pokušava drsko da se umeša u odnose dveju suverenih država.

 

MIT O RUSIJI LEDI ZAPADU KRV U ŽILAMA! NATO pojačava OBAVEŠTAJNE AKTIVNOSTI na granici, grupiše trupe kod Crnog mora - Moskva provalila PAKLENU ŠEMU!

- On pokušava da diktira Rusiji šta može i ne može da radi u zemlji koja za nju predstavlja partnera. Podsetiću da je to zemlja koja je priznata članica međunarodne zajednice i članica Ujedinjenih nacija, zemlja koja nije ni pod kakvim sankcijama s tačke gledišta vojno-tehničke saradnje, s kojom Rusija u toj sferi razvija saradnju potpuno legalno, u okviru međunarodnog prava - rekao je Kosačov. 

 

TRAMP STRAHUJE! IZDAO HITNO UPOZORENJE: Rusija mora da izađe iz Venecuele, SVE OPCIJE SU OTVORENE!

Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Rusiju da mora da napusti Venecuelu. Komentarišući situaciju u toj latinoameričkoj državi, Tramp je rekao da Vašington razmatra sve varijante kako bi se to postiglo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mustafa Strašni

pre 4 godine

Po pitanju Venecuele, Tramp može da šipu racku...

Milko

pre 4 godine

Đubrad američka. Uveli sankcije Venecueli pa je zato kriv Maduro što se pati narod Venecuele. Treba im da slobodno pale,ruše,ubijaju i pljačkaju kao i do sada. Decenijama žive sa tuđe grbače.

Miloš Milošević

pre 4 godine

"...jest posramotno, al je pokorisno"

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija