• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2019

16:00

ALBANAC UHAPŠEN U AMERICI, HTEO DA NAPRAVI MASAKR! Na meti mu bile VLADINE ZGRADE I GEJ-KLUB!

Vesti

ALBANAC UHAPŠEN U AMERICI, HTEO DA NAPRAVI MASAKR! Na meti mu bile VLADINE ZGRADE I GEJ-KLUB!

Podeli vest

Albanac Fabijan Alameti uhapšen je u Americi zbog sumnje da je planirao teroristički napad, a takođe su na društvenim mrežama pronađene njegove poruke podrške Islamskoj državi

FBI je pratio Alametija od prošle godine kada je na Fejsbuku objavio komentar kojim podržava ID, prenosi AP. Sa njim je u kontakt stupio jedan njihov doušnik,  kojem je Alameti ispričao da hoće da se pridruži Islamskoj državi i bori u Iraku i Siriji.

(VIDEO) ČUDO NEVIĐENO! Pet maskiranih bandita opljačkalo voditelja i goste za vreme radijske emisije!

On je takođe priznao i da je želeo da izvede napad na američkom tlu pominjući  mete kao što su vojni objekat, regrutni centar, vladine zgrada, gej-klub i sinagoga, navodi NBC.


Kada je čuo za masakr na Novom Zelandu, on je od doušnika zatražio da mu pošalje link za video-snimak, a zatim mu je rekao da će napasti prolaznike kako bi "osvetio krv", onih koji su nastradali u džamiji u Krajstčerču.

(FOTO/VIDEO) PREVARA DECENIJE! Bizarna priča o nestanku dečaka koja traje već osam godina!

Uhapšen je u streljani gde je iznajmio pušku. Izveden je u četvrtak pred sud pod optužbom za ilegalno posedovanje vatrenog oružja





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Jedan drugi albanac po imenu Izmet Fekalji je već pucao na vojnike američke kasarne! I nikome ništa? Da je na'vatan neki Rajko Petrović već bi grmeli bombarderi iznad Srbije?Spasili smo im 520 avijatičara iz srušenih bombardera a Klinton sa suprugom i prokletom babetinom su poslali njihove unuke da bombarduju srbe?Takvu bruku nije učinila ni jedna država od kada svet postoji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija