• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

12.04.2019

19:27

(VIDEO) ZLOČINI AMERIČKE VOJSKE BEZ ISTRAGE! TRAMP LIKUJE: Ovo je velika MEĐUNARODNA POBEDA VLADAVINE PRAVA!

Vesti

(VIDEO) ZLOČINI AMERIČKE VOJSKE BEZ ISTRAGE! TRAMP LIKUJE: Ovo je velika MEĐUNARODNA POBEDA VLADAVINE PRAVA!

Podeli vest

Nakon što je Međunarodni krivični sud odbio da istražuje navode o zločinima američke vojske u Avganistanu, predsednik SAD Donald Tramp pozdravio je ovu odluku

Istovremeno, Tramp je odluku suda nazvao nelegitimnom, a za Sjedinjene države i njene saveznike rekao je da su izvan nadležnosti suda.

"Ovo je velika međunarodna pobeda, ne samo za patriote, već za vladavinu prava", navodi se u saopštenju Bele kuće.

MOSKVA BRUTALNO UPOZORILA NATO I KIJEV! Prolaz vojnih brodova kroz KERČSKI MOREUZ mimo procedura RUSIJA ĆE SPREČITI NA NAJSTROŽI NAČIN!

Tramp dalje navodi da Amerika za svoje građane ima "najviše pravne i etičke standarde" i da je oduvek odbijala da postane član Međunarodnog krivičnog suda, zbog njegovih "preširokih istražiteljskih ovlašćenja, koja predstavljaju pretnju za američki suverenitet"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čarapan

pre 5 godina

Tako je radio Vermaht tako radi vojska SAD.

ovo je jos jedna potvrda ali

pre 5 godina

ovo je medjunaronda potvrda da je vladavina terorizma vlada svijetom a takvo stanje je i dovelo do IIsvj rata jer nije postojala organizacija koja je bila u stanju da zaustavi zlocine nacista u njemackoj i japanu koji su slobodno harali i radi zlocine a to danas radi amerika

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija