• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

21.05.2019

08:03

SRBIN IZ LAS VEGASA UBIO SUPRUGU BEJZBOL PALICOM PRED OČIMA SINA (12)! A onda je legao pored nje...

Vesti

SRBIN IZ LAS VEGASA UBIO SUPRUGU BEJZBOL PALICOM PRED OČIMA SINA (12)! A onda je legao pored nje...

Podeli vest

Slobodan Miljuš, 37-godišnjak s prebivalištem u Las Vegasu, počinio je u petak stravičan zločin o kojem američki mediji već danima izveštavaju. Miljuš je bejzbol palicom hladnokrvno ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun

Da stvar bude gora, zločinu je svedočio njihov 12-godišnji sin koji je sve prijavio policiji. Mediji navode, da je policija dečaka pokupila na obližnjoj benzinskoj pumpi i odvela ga u policijski automobil, a onda je otišla do njihovog stana.

Kada su policajci pokucali na vrata, niko se nije oglasio pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe. Tu su naišli na jeziv prizor. Zvjezdana je s fatalnim povredama glave ležala na krevetu u lokvi krvi, dok je pored nje bio Miljuš.

Foto: Facebook/Slobodan Miljuš

- Imala je slab puls, ali je preminula odmah nakon prijema u bolnicu - navodi izvor iz istrage za tamošnje medije, prenosi portal Slobodnabosna.ba.

Ubica je odmah uhapšen i odvezen u zatvor.

 

 

Novinarima Avaza tokom dana se javila majka ubijene Zvjezdane. Kaže da se njena ćerka nakon 13 godina braka odlučila na razvod, a da se Miljuš s time nije mogao pomiriti.

Foto: Facebook/Slobodan Miljuš

- Mi smo živeli u Bosni. Otišli smo u Ameriku. Tamo smo živeli 18 godina. Oni su se venčali i živeli sami. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge je stvari radio u Americi, ku*vao se, a moja ćerka je decu odgajala sama. Htela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije to mogao da prihvati. Uveče, nakon što je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu - ispričala je Mirjana Kostić-Vlajić, majka ubijene Zvjezdane.

Foto: Facebook/Slobodan Miljuš

Prema pisanju medija, Slobodan je neposredno pre ubistva kažnjen i za vožnju bez vozačke dozvole. On je, prema policijskoj evidenciji, kažnjen sa 7.360 dolara.

LEKARI SU REKLI - NIJE JOJ NIŠTA! Samoubistvo devojčice(15) u Senti MOGLO JE DA BUDE SPREČENO?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Nažalost to je stil u raljama američkog života,gde treba opstati.

Marko

pre 4 godine

Šta je umobolnom kretenu kriva Amerika? Rodio se ka primitivni kreten i usko će takav umreti uz pomoć injekcije. Devojke, žene imate li oči ???? Pa kreten se sa kilometra da opaziti..

Stojan

pre 4 godine

Napravio je svoju decu sirocicima. Niti zna ko ce ni kako da ih odgaja ni sta ce sa njima biti. A obavezao se da ce im biti zastitnik, roditelj, staratelj, hranitelj.

Car

pre 4 godine

Tragedija. Ali čim je više vremena provodila na poslu sa šefom tu je ljubav postojala. A i tražila razvod. Sve ima svoje zašto??? Ne opravdavam zločin i nasilje. Ali preljuba je čudo posebno u tim demokratskim državama a i gde ima neko više para a žene vole pare. A onda i ljubav se brzo stvori takva su vremena.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija