• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.05.2019

10:22

(FOTO/VIDEO) TORNADO "GROZNICA" POGODILA MISURI! Oštećeni krovovi kuća, još uvek se ne zna da li ima povređenih!

Vesti

(FOTO/VIDEO) TORNADO "GROZNICA" POGODILA MISURI! Oštećeni krovovi kuća, još uvek se ne zna da li ima povređenih!

Podeli vest

Najmanje dva tornada pogodila su oblast u blizini Džoplina, u američkoj saveznoj državi Misuri, a zasad nema izveštaja da li ima povređenih

Direktor Agencije za prirodne katastrofe okruga Džasper, Kit Stamer, saopštio je da je jedan tornado primećen severozapadno od gradića Karl Džankšna, udaljenog oko šest kilometara od Džoplina, prenosi AP.

Foto: Tanjug

Prema njegovim rečima, policija ide od kuće do kuće i raspituje se da li ima povređenih. Stamer dodaje da su oštećeni krovovi kuća, ograde, poljoprivrdne zgrade i bandere.

(FOTO/VIDEO) STRAŠNA OLUJA I TORNADO POGODILI OKLAHOMU! Vatrogasci izvlačili ljude iz srušenih kuća, OPŠTI HAOS!

 

 

List "Džoplin gloub" javio je, pozivajući se na izveštaj Meteorološke službe, da je još jedan tornado primećen nadomak grada Galena.

 

 


Snažan tornado pogodio je Džoplin pre osam godina, kada je poginula 161 osoba, a nanesena je i ogromna materijalna šteta.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa svetske kauboje samo vremenske nepogode mogu da poremete i sje*u.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija