• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk

01.06.2019

11:12

(VIDEO) LEPA IVANA (18) JE PRONAĐENA MRTVA POSLE "TROJKE" SA TAJKUNOM I NJEGOVOM ŽENOM! Bračni par se oglasio prvi put posle tragedije!

Vesti

(VIDEO) LEPA IVANA (18) JE PRONAĐENA MRTVA POSLE "TROJKE" SA TAJKUNOM I NJEGOVOM ŽENOM! Bračni par se oglasio prvi put posle tragedije!

Podeli vest

Pobegli su iz Malezije nakon pokretanja istrage, a posle 18 meseci skrivanja započeli su novi život u Majamiju.

Holandska manekenka Ivana Smit pronađena je mrtva u Kuala Lumpuru u decembru 2017. godine. Za ubistvo 18-godišnjakinje osumnjičeni su američki tajkun Aleks Džonson i njegova supruga Luna koji su pobegli u SAD kada je protiv njih pokrenuta istraga. Bračni par, koji se krije 18 meseci, sada je prvi put progovorio o kobnoj noći kada je nago Ivanino telo pronađeno mrtvo.

Mlada manekenka pronađena je na zemlji nakon pada sa balkona na 20. spratu zgrade u Kuala Lumpuru. U prvom intervjuu otkako su počeli da se kriju, Aleks i Luna rekli su da im je žao zbog Ivanine smrti, insistirajući da nemaju ništa sa tim. Tvrde da su nevini i kažu da su iza sebe ostavili takav način života.

 

 

Priznali su da su kobne noći imali seksualne odnose s Ivanom u stanu nakon provoda u jednom klubu. Oboje tvrde da su bili prijatelji s mladom manekenkom i oboje u nekoj vrsti veze s njom. Tvrde da ih je njena smrt jako potresla.

Bračni par Džonson uhapšen je nakon smrti manekenke, a njihova ćerka je otišla da živi sa svojom dadiljom. Proveli su dve nedelje u pritvoru, osumnjičeni za upotrebu droge i kršenje imigracionih pravila.

 

 

Pušteni su bez podizanja optužnice. Oboje su bili negativni na testovima droge i imali su uredne vize, ali su u Ivaninoj krvi nakon smrti pronađeni kokain, alkohol i tragovi ekstazija. Tajkun i njegova supruga negirali su da su Ivani dali drogu ili da su je sami konzumirali te noći.

Nakon Ivanine smrti policija je istragu završila zaključkom da se devojka sama bacila s balkona, ali godinu dana kasnije otvorena je nova istraga na insistiranje Ivaninog oca.

 

 

Utvrđeni su veliki propusti u prvoj istrazi, poput činjenice da je devojka u stanu Džonsonovih ostavila odeću, mobilni i torbicu. Oni to navodno nisu primetili.

Obdukcija je pokazala i da je nesrećna devojka imala povrede na rukama i glavi koje je zadobila dok je još bila živa, a sumnju na ubistvo baca i činjenica da je ograda preko koje je navodno pala visoka 120 centimetara. Njen otac tvrdi da sigurno nije počinila samoubistvo.

Tajkun i njegova supruga nisu svedočili o smrti, a iz Malezije su otišli u Singapur pre dolaska u SAD, seleći se s adrese na adresu širom zemlje, preko Džordžije i Floride.

Luna Almaz (32) rekla je kako su oboje bili u nekoj vezi sa devojkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a girl who decided to go for it. ? #happygirl #alwayssmile #chasingdreams #dowhatyoulove

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on Nov 27, 2017 at 11:21pm PST

 

- Ivana je bila naš prijatelj i te noći je dobrovoljno došla kod nas. Volela bih da sam imala više vremena da je upoznam. Izgubila sam prijatelja - rekla je ona.

Njen suprug Aleks (45)  priznao je kako su uživali u društvu i drugih žena tokom braka.

- Ne zanima me više šta ko misli o tome, imali smo godinu i po dana. Izgubili smo sve i krenuli ispočetka. Više me nije briga - istakao je on.

Par nije uhapšen drugi put, ali je zato postao meta na društvenim mrežama, gde su im pretili smrću, dok je pokušana i otmica njihove mlađe ćerke.

 

 

Da podsetimo, u 5.22 ujutro Ivana je u jednom noćnom klubu snimljena u društvu američkog tajkuna i njegove supruge. Mlada devojka bila je u gotovo nesvesnom stanju, a par ju je nosio iz noćnog kluba. Dva sata posle Smit je svom dečku poslala selfi s Lunom i poruku da se malo odmara.

Međutim, dva i po sata kasnije Ivana je bila mrtva. Policija veruje da je u 10 ujutro devojka pala kroz prozor, a njeno beživotno telo pronađeno je pet sati kasnije na platou ISPRED zgrade.

Bračni par tvrdi da je u to vreme spavao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Ništa čudno i nije nemoguće - naduvana svakojakim drogama mislila je da je ptica i pokušala da poleti sa terase, ni prva ni poslednja koja je to uradila ... Cena poroka i bolesne želje da se živi u velikom stilu

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija