• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

23.06.2019

13:11

(FOTO/VIDEO) TEŽAK INCIDENT NA NATO VEŽBAMA U BALTIKU! MRTVI PIJANI BRITANSKI MARINCI snimljeni sa KUKASTIM KRSTOVIMA NA GRUDIMA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) TEŽAK INCIDENT NA NATO VEŽBAMA U BALTIKU! MRTVI PIJANI BRITANSKI MARINCI snimljeni sa KUKASTIM KRSTOVIMA NA GRUDIMA!

Podeli vest

Pripadnici Kraljevske mornarice Velike Britanije organizovali su pijanku na brodu koji je učestvovao na NATO vojnim vežbama "Zaštitnik Baltika" u Baltičkom moru, piše Dejli mejl

Vojna policija je počela istragu incidenta nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci sa ceremonije "posvećenja" regruta. Kako navodi list, na fotografiji se vidi pijani vojnik sa tetovažom kukastog krsta.

Foto: printskrin youtube

Komanda morske pešadije je naredila vojnicima da izbrišu sve materijale sa događaja i zabranila da ih objavljuju na društvenim mrežama, pod pretnjom pokretanja disciplinskog postupka.

Kako se navodi, nakon incidenta, jedinicama Kraljevske mornarice moglo bi da bude zabranjeno učešće u vojnim vežbama u inostranstvu.

Podsetimo, vojne vežbe NATO-a "Zaštitnik Baltika" održavaju se u vodama Baltičkog mora od 24. maja do 8. jula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 4 godine

Pa sta je tu problem. Nekada se to zvalo "treci rajh" dans se zove " nato" i centrala nije u minhenu nego u vasingtonu.

Bane

pre 4 godine

Pa sta je tu cudno?Zar iko na ovom svetu uci mlade ljude sta znaci fasizam i sa kakvom patnjom su ljudi gubili zivote od istih u drugom svetskom ratu?Ne ni oni nisu svesni tezine tog kukastog krsta.

grof01

pre 4 godine

Čude se kukastom krstu a ne čude se četničkoj kokardi pod kojom je počinjen genocid nad Bošnjacima i strahoviti ratni zločini,koji su bili nepoznati čak i pod kukastim krstom!!! Ne prdite.....Zna vas cijeli svijet!!!

Stojan

pre 4 godine

Oni se tako osecaju i dentifikuju. Nema razlike izmedju Nemaca Nacista i NATO. To Srbija dobro zna.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija