• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.06.2019

23:48

(FOTO) MISTERIOZNI AVION PONOVO SLETEO U VENECUELU! FLAJTRADAR: Broj na repu letelice otkriva da je REGISTROVAN NA RUSKE VAZDUHOPLOVNE SNAGE!

Vesti

(FOTO) MISTERIOZNI AVION PONOVO SLETEO U VENECUELU! FLAJTRADAR: Broj na repu letelice otkriva da je REGISTROVAN NA RUSKE VAZDUHOPLOVNE SNAGE!

Podeli vest

Avion ruskog vojnog vazduhoplovstva sleteo je danas na glavni aerodrome u Venecueli, javlja Rojters, uz podsećanje da je slična situacija pre tri meseca izazvala verbalni rat između Vašingtona i Moskve

Pozivajući se na izjave svedoka i sajt koji prati kretanje aviona, ruska letilica tipa Iljušin 62 viđen je na Međunarodnom aerodromu Maiketi, navodi agencija.

Podseća se da su martu u dva aviona u Venecuelu stigli zvaničnici Ministarstva odbrane i 100 vojnika, zbog čega su SAD optužile Rusiju za, kako je navedeno, nesmotrenu eskalaciju situacije u južnoameričkoj zemlji pogođenoj političkom krizom. 

(VIDEO) RUSIJA DIGLA VOJSKU, GRME NEBO I ZEMLJA! Počele masovne vojne vežbe, učestvuje 150.000 vojnika, 500 aviona... MOSKVA SPREMA ODGOVOR NA PRETNJE!

Prema sajtu Flajtradar, broj na repu aviona, koji je danas viđen na aerodromu u Venecueli, registrovan je na ruske vazduhoplovne snage i odgovara registraciji aviona koji je u tu zemlju stigao u martu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cdr011

pre 4 godine

tako je bre, dosta je bilo americkog hegemonizma

Pedja

pre 4 godine

Alo bre ,vi pisete o Venecueli !!!!! Posred Beograda sa Batajnickog Aerodroma skoro svaki drugi dan polece pet Antonova AN-124 na 2 minuta jedan za drugim .....Toliko o vasem novinarstvu.

Licemer

pre 4 godine

Amerika ima prava da svoje vojne baze i vojne jedinice raspoređuje gde hoće, bukvalno po celom svetu ali ako, ne daj Bože, Rusija svoje vojne snage, makar to bilo i 100 ljudi ili makar to bio humanitarni centar u Nišu, negde pošalje to je odmah povod za dizanje tenzija i ugrožavanje svetskog mira. Ima li kraja tom licemerju i toj bahatosti?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija