• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

03.07.2019

18:31 >> 18:32

(VIDEO) AKO SAD NAPADNU IRAN, IZRAELU ĆE OSTATI DA ŽIVI SAMO POLA ČASA: Teheran uputio najozbiljnije upozorenje ikad!

Vesti

(VIDEO) AKO SAD NAPADNU IRAN, IZRAELU ĆE OSTATI DA ŽIVI SAMO POLA ČASA: Teheran uputio najozbiljnije upozorenje ikad!

Podeli vest

Izrael će biti uništen za pola sata, ako SAD napadnu Iran, saopštio je šef komiteta za nacionalnu bezbednost iranskog Parlamenta Modžaba Zonur, javlja Rojters.

- Ako nas SAD napadnu, Izraelu će ostati da živi samo pola časa - rekao je poslanik. 

On je naglasio da Iran ima ogromni vojni potencijal.

Ranije je američki predsednik Donald Tramp izjavio da rat SAD sa Iranom, u slučaju da počne, biće završen brzo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar Petrovic

pre 4 godine

Smesna izjava! Izreal je atomska sila i sravnila bi Iran u roku od 5 Minuta.

Miroslav

pre 4 godine

Netreba se bojati poznatog već nepoznatog! Ko zna šta Iranci imaju? Nuklearno oružje? Možda.

Anarhista

pre 4 godine

Ако атомска падне на Иран, рачунај као да је пала на Русију. А онда нек нам је Бог у помоћи.

Nukić

pre 4 godine

A koliko će posle Iran da živi??? Ma samo da Tramp digne svu silu Američke ratne mornarice ko na Kima pa da i od iranskog predsednika napravi anđela ovako ko od Kima u S. Koreji koji je imao rakete koje lete na Belu kuću?

Kalimero

pre 4 godine

Misliš da uradi isto kao što je uradio u Vijetnamu, Somaliji, Afganistanu, Siriji, Iraku ... Sve što može Amerika je da s bezbedne udaljenosti, sa 10km visine ili 300km udaljenosti krstarećim raketama gađa ciljeve u nekoj zemlji. U Afganistanu su 20 godina i nisu u stanju da pobede šaku mudžahedina a hoće da pobede jedan Iran, koji uz to iza sebe ima i Rusiju a verovatno i Kinu? Ne budi smešan. Koju su to oni zemlju defakto pobedili? Rat se ne dobija krstarećim raketama nego vojnicima na zemlji, takozvanim prašinarima. Vidi se da nisi služio vojsku i da mnogo slušaš CNN i ostale Američke medije i gledaš Holivudske filmove.

PLATA

pre 4 godine

...Prosečne neto zarade u Hrvatskoj u aprilu 2019. godine bile su skoro duplo veće nego u Srbiji. Dok se u Srbiji zarađivalo 54.645 dinara (oko 463 evra), prosečna neto plata u Hrvatskoj iznosila je oko 870 evra. Slična razlika zabeležena je i kod najplaćenjih zanimanja(Samo šta RH ima jasan Zakon po kojem se minimalna plata ne sme isplatiti manje od 405E.)... Blic.rs BANKARU 1.450 EVRA, PROGRAMERU 1.250 Prosečna plata u Hrvatskoj skoro duplo veća nego u Srbiji

TIŠINA

pre 4 godine

Hranu iz narodne kuhinje svakog dana uzme 11.250 Beograđana Prosečna plata u Hrvatskoj skoro duplo veća nego u Srbiji Rekordan rast BDP-a: Hrvatska ima 4,7% najveći rast u EU MIGRACIJSKI PREOKRET Povratak Hrvata - lani kući došlo 26.000 ljudi ''Baby boom'' Najveći plus u zadnjih deset godina: Lani u Hrvatskoj rođeno 791 dijete više nego 2017

Ljubo

pre 4 godine

Izjave za drogirane ,maloumne ,...ko bi nestao niko ne zna ,da bi bilo lako nebi nikome .Ni mi u Srbiji nebi sedeli pored ekrana pa i sire.

Dragan

pre 4 godine

Ljudi, pa kao da ne prepoznajete američki scenario, kao Iran je napao sa dronovima, pa se mora obuzdati. Šta je bilo sa Irakom i Libijom da ne pričam sa Srbijom. Uvek isti scenario, lažni incident ( razlog) da oni reaguju. Zapravo hoće da kontrolišu sve resurse i puteve narkotika. I to je sve.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija