• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.07.2019

15:01

NAJPRLJAVIJA TAJNA BELE KUĆE! Trampa sa Melanijom upoznao OSUĐENI PEDOFIL!

Vesti

NAJPRLJAVIJA TAJNA BELE KUĆE! Trampa sa Melanijom upoznao OSUĐENI PEDOFIL!

Podeli vest

Američki milijarder Džefri Epstajn (66), koji je ranije osuđen za pedofiliju a sad optužen za podvođenje maloletnica, hvalio se da je zahvaljujući njemu lider SAD našao svoju sadašnju suprugu
Ponosan

Epstajn se hvali da je upoznao Trampa sa Melanijom još 2016, nakon predsedničkih izbora
 

Foto: Reuters

"Njujork tajms"

Američki milijarder Džefri Epstajn (66), osuđeni pedofil koji je prošlog vikenda optužen i za podvođenje maloletnica, upoznao je američkog predsednika Donalda Trampa sa njegovom sadašnjom suprugom Melanijom, otkriva "Njujork tajms". Taj list navodi da se Epstajn time hvalio svojim prijateljima i poznanicima.

Kako "Njujork tajms" navodi, osuđeni pedofil je nekad bio jako dobar prijatelj sa Trampom, a pre više od decenije su se iz nepoznatih razloga razišli.

- Epstajn se u njujorškim krugovima hvalio da je upoznao Trampa sa Melanijom. O tome priča još od 2016, kad je Tramp pobedio na izborima. Tako je hteo da dokaže da je nekad bio jako blizak sa aktuelnim predsednikom SAD - navodi "Njujork tajms".

KLINTONOV I TRAMPOV PRIJATELJ PODVODIO MALOLETNICE! Bivši američki predsednik često se družio sa njim, Tramp BEZ BLAMA kaže: On voli lepe žene, PA ŠTA AKO SU MLAĐE?!

List nije otkrio kako je i gde Epstajn upoznao Trampa sa njegovom sadašnjom suprugom. Međutim, američka javnost ne isključuje mogućnost da je to tačno, budući da je predsednik SAD upoznao Melaniju 1998, u vreme kad se intenzivno družio sa Epstajnom.

Tramp i Epstajn sa 28 manekenki

Foto: Informer DN

Biznismen sa Floride Džordž Aurejni kaže da je 1992. u Trampovo ime priredio zabavu sa 28 manekenki, na kojoj je jedini gost bio Džefri Epstajn. Aurejni je naveo da je žurku organizovao u Trampovom kantri klubu Mar-a-Lago i da je bio šokiran kad je video Epstajna.
- Rekao sam Trampu da dugo poznajem Džefrija i da ne mogu da dozvolim da nasrne na maloletne manekenke. Tramp me tada uopšte nije slušao - ispričao je Aurejni.
Posle nekoliko godina, Tramp je iz nepoznatog razloga zabranio Epstajnu ulaz u svoj kantri klub.

Ipak, predsednički par Epstajnu nikad nije pripisao zasluge za upoznavanje. Tramp i Melanija su pričali da su se upoznali u noćnom klubu "Kit ket" na Menhetnu tokom održavanja Njujork fešn vika. U to vreme Tramp je bio rastavljen od druge supruge Marle Mejpls, a na žurku je došao u ženskom društvu. Isto veče tražio je Melanijin broj telefona, ali mu ga ona nije dala, već je tražila njegov i obećala da će ga nazvati. Nakon toga u vezi su bili do 2005, kad su se venčali.

- Budući da je Tramp znao šta Epstajn radi, nije isključeno da ga je namerno isključio iz priče o tome kako je upoznao Melaniju - pišu listovi u SAD.

Inače, Epstajn, koji je 2008. osuđen za pedofiliju i zbog toga odležao 13 meseci u zatvoru, tokom vikenda je priveden na aerodromu u Nju Džerziju pri povratku iz Pariza. Prema navodima optužnice, on je stvorio i vodio mrežu koja mu je od 2002. do 2005. omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetina maloletnih devojaka, od kojih su neke imale samo 14 godina. Maloletnice su bile primoravane da ga gole masiraju, kao i da imaju seks sa njim i njegovim bogatim prijateljima. Za to su plaćane od 300 do nekoliko hiljada dolara. Policija je u njegovoj kući na Menhetnu pronašla i ogromnu količinu dečje pornografije.

 

 


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Frajla

pre 4 godine

Ne treba zaboraviti perverznog zločinca Clintona!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija