• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.07.2019

18:18

(FOTO/VIDEO) ZABELELA SE EVROPA USRED JULA!  Vejalo u Italiji i Francuskoj! 30 cm SNEGA U ALPIMA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) ZABELELA SE EVROPA USRED JULA! Vejalo u Italiji i Francuskoj! 30 cm SNEGA U ALPIMA!

Podeli vest

Na Materhornu, jednom od najviših vrhova italijanskih Alpa čija je nadmorska visina 4.478 metara, jutros je palo 30 centimetara snega, a bilo ga je i na severozapadu Italije, na Monte Fraiteve na 2.702 metra nadmorske visine, prenose mediji u regionu

Italijanski meteorološki portal 3Bmeteo objavio je prognozu u kojoj je predvideo obilnu kišu i oluje širom te zemlje tokom današnjeg dana, sa najavom jako hladnog vazduha koji će na visokim područjima doneti sneg neuobičajen za ovo doba godine.
 

 

Prognozirali su sneg za zapad Alpa, a prema fotografijama koje je Severe Weather Europe objavio na Facebooku, prognoza je bila tačna.

 

Na područuju Italije tokom današnjeg dana, predviđene su obilne kiše i snažne oluje. Vremenska prognoza koja je mnoge iznenadila, bila je samo najava za još hladnije vreme koje je zahvatilo pojedina područja na velikim nadmornskim visinama.

 

 

Tako je bilo na severozapadu Italije, na 2.702 metra nadmorske visine. Zabelelo se i u Francuskoj, na jugoistoku zemlje, na nadmorskoj visini od 2.600 metara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija