• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.07.2019

18:46

NIŠTA OD KUĆNOG PRITVORA! Američki milijarder Epstajn OSTAJE U ZATVORU DO SUĐENJA!

Vesti

NIŠTA OD KUĆNOG PRITVORA! Američki milijarder Epstajn OSTAJE U ZATVORU DO SUĐENJA!

Podeli vest

Američki milijarder Džefri Epstajn ostaće u pritvoru do kraja suđenja zbog optužbi za seksualnu trgovinu više desetina maloletnih devojaka, saopštio je danas sudija okružnog suda na Mehnetnu Ričard Berman

Sudija je odbio Epstajnov zahtev da bude u kućnom pritvoru u svojoj vili u Njujorku, čija se vrednost procenjuje na 77 miliona dolara.

 

UŽAS NA LETOVANJU! Tinejdžerka bila žrtva GRUPNOG SILOVANJA, uhapšeno 12 učesnika ovog STRAŠNOG DOGAĐAJA!



Epštajn se izjasnio da nije kriv.

On je trenutno u zatvoru na Menhentnu gde su jake mere obezbeđenja, a tužilaštvo je zatražilo da tako i ostane, jer veruje da bi mogao da iskoristi svoj novac i kontankte za bekstvo iz zemlje.

Optužen je da je organizovao "gole masaže" i druge seksualne radnje maloletnih devojaka, kao i da je nekim devojkama plaćao da vrbuju druge i to u periodu između 2002. i 2005. godine.

(FOTO/VIDEO) MISTERIOZNA GRAĐEVINA NA PRIVATNOM OSTRVU KRIJE TAJNU?! Uhapšeni američki milijarder sagradio HRAM, sumnja se da su tu ZLOSTAVLJANE MALOLETNICE!



Poznato je da je krug njegovih društvenih kontakata godinama uključivao Donalda Trampa pre nego što je postao predsednik SAD, bivšeg predsednika Bila Klintona i britanskog princa Endrjua, prenosi Rojters.

Pretresom Epstajnove kuće policija je pronašla stotine hiljada slika obnaženih žena, od kojih su neke maloletne, novac, dijamante i vredne umetničke predmete. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija