• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2019

08:04

SRBIN IZ ČISTE OBESTI BACIO PROLAZNICU POD VOZ! Naš državljanin počinio STRAVIČAN ZLOČIN U NEMAČKOJ!

Vesti

SRBIN IZ ČISTE OBESTI BACIO PROLAZNICU POD VOZ! Naš državljanin počinio STRAVIČAN ZLOČIN U NEMAČKOJ!

Podeli vest

Srpski državljanin Džekson B. (28) iz čista mira ubio Nemicu Anju N. (34) gurnuvši je pod voz u mestu Forde kod Duizburga. Džekson pre toga nikad nije video Anju

Srpski državljanin Džekson B. (28), koji živi u Nemačkoj, u subotu je iz čistog hira ubio Nemicu Anju N. (34) gurnuvši je pod voz na železničkoj stanici u mestu Forde kod Duizburga! Džekson pre toga nikad nije video nesrećnu Anju i bez ikakvog povoda joj je krvnički presudio!

Ćutao

Na pitanje policajaca zašto je gurnuo njemu potpuno nepoznatu ženu u smrt Džekson nije hteo da odgovori

Nemački mediji preneli su da su bahatog Džeksona prolaznici zadržali do dolaska policije i umalo ga linčovali!

- Ubica i žrtva se nisu poznavali i nisu razmenili ni jednu jedinu rečenicu pre nego što je Džekson gurnuo pod voz nesrećnu ženu, koja je majka trinaestogodišnje devojčice - naveli su tamošnji mediji.

Zločin se, kažu, dogodio nešto pre devet sati ujutro, naočigled velikog broja putnika koji su čekali voz na peronu 1 u Fordeu.

- Džekson B., koji je stajao među putnicima, iznenada je i bez ikakvog povoda silovito gurnuo Anju N., koja je pala na železničke šine baš u trenutku dok je voz ulazio u stanicu - izveštavaju nemački mediji.

Osuđivan za krađe i nasilje

Foto: Informer DN

Džeksona je juče saslušao tužilac u Duizburgu i protiv njega je podneta krivična prijava za ubistvo s predumišljajem. On je, inače, dobro poznat nemačkoj policiji i do sada je dva puta osuđivan zbog krađa i nanošenja povreda. 

Anja je završila pod točkovima regionalnog ekspres voza i na mestu ostala mrtva.

- Ogorčeni očevici odmah su skočili na Džeksona i malo je nedostajalo da ga linčuju, ali je policija brzo stigla i privela ubicu. Hitna pomoć je pokušala da reanimira Anju, ali bilo je uzalud - pišu nemački mediji.

(FOTO) PRELEPA STJUARDESA PRONAĐENA MRTVA! Dečko ju je zavoleo, pokušao da je "otkupi", a potom je UBIO!

Inače, Anja se udala prošle godine, a iz prethodnog braka ima ćerku tinejdžerku. Njen muž je na svom Fejsbuk profilu ostavio poruku da je Anju ubio "stranac", zbog čega su tamošnji mediji odmah pretpostavili da je u pitanju migrant iz Sirije ili severne Afrike. U prilog ovoj tezi išlo je i to što se na Džeksonovoj fotografiji vidi da je on tamnije puti, ali se kasnije ispostavilo da je on, zapravo, poreklom iz Srbije, najverovatnije romske nacionalnosti.

- Moja žena je ubijena danas. Stranac ju je gurnuo pod voz, bez razloga - kratko je objavio Anjin muž na svom Fejsbuk profilu.

I sam Džekson je zatim u policijskoj stanici izjavio da je Srbin, rođen u Nemačkoj, i da stanuje u obližnjem gradu Haminkeln. Na pitanje policajaca zašto je gurnuo njemu potpuno nepoznatu ženu u smrt Džekson nije hteo da odgovori. 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doktor za sve

pre 4 godine

mozda je taj ubica izraelski tajni Nato agent koji se predstavlja kao Srbin i radi na tome da upropasti ugled i uticaj Srbije u svetu .

tom

pre 4 godine

Romske nacionalnosti, rođen u Nemačkoj, što znači da ima njihovo državljanstvo, kakve veze on ima sa Srbijom, NIKAKVE. MOŽDA SU NJEGOVI POREKLOM IZ SRBIJE ALI ON NIJE. On je NEMAC ROMSKE NARODNOSTI.

Nedzad

pre 4 godine

Drzavljanin Srbije je jedno a Srbin je nešto sasvim drugo. Trećina državljana Srbije nisu Srbi a ovaj gospodin je Rom.

dragan

pre 4 godine

Alo,bre Vucicevicu stoko bezrepa, kako si zakljucio da je Djekson srbin? Sram te bilo i ti siris antisrpsku histeriju. Umesto da demantujes ovakve zlonamerne vesti ti se pravis lud i kao da si srecen sto radis tako prljav posao bedo ljudska.Znam da neces objaviti komentar ali serem ti se na obraz i porelo kopile jedno!

Saradžogla

pre 4 godine

ОН НИЈЕ СРБИН!Зашто нема презимена?Желео бих да знам ДА НИЈЕ РОМ?

istina

pre 4 godine

Cuj Dzekson Srbin?? Jos rodjen u Njemackoj. Pa recite im istinu da je Rom.. Vi bas radite protiv sebe.

Dejan Bojić

pre 4 godine

Ubica je Srbijanac, nije Srbin, nego je Rom, dakle, srbijanski Rom. Budite precizni kada pišete o ovakvim stvarima.

Dejan Bojić

pre 4 godine

Ubica je Srbijanac, nije Srbin, nego je Rom, dakle, srbijanski Rom. Budite precizni kada pišete o ovakvim stvarima.

Petar

pre 4 godine

Momak je psihički bolestan i ne treba da bude na slobodi. Ali nije mi jasno zašto u naslovu stoji veliko SRBIN, ako svuda u tekstu piše državljanin Srbije (sa Kosova). Zašto to Srbin moramo da ističemo samo kada nešto loše se desi, pa čak i kad čovek nije Srbin?

dtagana

pre 4 godine

Ovaj ubica sto je gurnuo onu nemicu je iz Iraka izbeglica a ne srbin ovi novinari iz informera su budale i nanose veliku stetu Srbima u njemackoj .

ere

pre 4 godine

po chemu je on srbin??evo bi bilo kao kada bi nemachki ovchar rodjen u shpaniji izujedao bebu a vi optuzili koker shpanijera.ovo je bre shiptar ili cigan

Rade

pre 4 godine

Džekson, nije rođen u Srbiji, pa još i rom, gde može da bude Srbin ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Miroslav

pre 4 godine

Zašto ne napišete da je Rom iz Srbije? Pa to šti ima naš pasoš ne znači da je Srbin! Srpski državljanin a ne Srbin!

Deda Gorčilo

pre 4 godine

Tako je to kad njima dajete vize i posao jer ih štitite, a normalnim ljudima iz srbije ne!

Beki

pre 4 godine

Sto pisete odma Srbin , pa ako ima srbski pasos ne znaci da je Srbin imaju ga siptari isto i sa srbskom pasosom putuju, a ovaj vas srbin ima bas cisto srbsko ime, pravi srbij .

Stevan

pre 4 godine

Ово није Србин, ово је држављанин Србије, или лице које је носилац пасоша Републике Србије, у српском језику постоји разлика између ова два термина

Fuj

pre 4 godine

Opet Srbin! Džekson, ciganska legenda, koji ima srpsko državljanstvo! Nikako nije Srbin! On je Ciganin, Rom, kako vam je po volji (ni jedno ni drugo nije uvredljivo), koji je državljanin Srbije i ovakvim predstavljanjem, ima sasvim drugu konotaciju. Koliko je emigranata dobilo srpsko državljanstvo, a vrlo je moguće, da će neki od njih izvršiti teroristički napad negdje u svijetu!? I šta onda!? Srbi teroristi, samoubice ubijaju nedužne civile u Londonu, Parizu...! Malo imamo problema sa svojim statusom u svijetu, sada treba da trpimo i zbog ponašanja drugih naroda i narodnosti, koji imaju državljanstvo Srbije!? Istina se mora prikazati onakva kakva jeste, ma koliko da nekoga boli.

Dejan

pre 4 godine

Nije on Srbin ako je rodjen u Nemackoj on je Nemac.

ivan

pre 4 godine

TAKVI "SRBI" ŽIVE I RADE U NEMAČKOJ A NORMALAN SVET GUBI VREME U SRBIJI Izvinjavam se zbog CapsLock-a

aleksandarxxx

pre 4 godine

Džekson,staro Srpsko ime.Bas pored Milosa Obilica je bio jedan Džekson,prodavao kikiriki semenke,za vreme Kosovske bitke. Napisite lepo prezime,odakle je.Kad je nesto lepo obda je iz tog i tog grada na Kosovu,albanac,a kad je neko zlo onda Srbin.Pa dokle bre braćo.

Pera Bandera

pre 4 godine

Tamnoputi Džekson B. Srbin??????????????? Nemojte da nas sramotite!!!! Svaku budalu-probisveta i neradnika koja ode u Nemačku da bi tužili Srbiju kako ne poštuje ljudska prava manjina, vi nazivate Srbinom! Džekson, Tarzan, Rosalinda, Kasandra...sve "Srbi i Srpkinje"!!!

Miki

pre 4 godine

Decko je placen od strane siptara da ovo uradi, da skrene paznju na srbe, kakve veze on ima sa srbijom, rodjen u nemackoj, pa svaki siptar moze da kaze sa je srbin jer je iz srbije, aj da mi bar sebe postujemo, dzekson pa srbin, hahahah, mislim ne mogu stvarno, sta nam siptari rade za male pare.

Cinik

pre 4 godine

Biti Srbin i imati srpsko državljanstvo su dve potpuno različite stvari, Ja sam se rodio u Meksiku i tamo živeo do svoje treće godine. Imam meksički pasoš, državljanstvo i pravo da glasam u Meksičkoj ambasadi U Beogradu. Da li sam ja Meksikanac. Ja sam Meksikanac koliko je Jeckson B Srbin. Pripazite malo sa takvim naslovima mnogo štete ljudima u Srbiji a naročito Srbima u Nemačkoj. Zna se šta je i ko je Jackson B.

pepa prasac

pre 4 godine

nije imao gde da spava pa je tako obezbedio sebi prenociste za dugi niz sledecih godina

Marijana

pre 4 godine

Rom nije isto sto i Srbin! Dokle vise romske kradje, silovanja, trgovinu decom I ubistva da pripisuju Srbima! Dokle?!!! Koji Srbin ima Ime Dzekson?! Boze me sacuvaj!Ovaj stvor je ako cemo realno vise Nemac nego Srbin! Jadna zena, kakva nesreca...

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija