• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik Srbija

04.08.2019

17:52

(FOTO) RAFALI NA SVE STRANE! NOVA PUCNJAVA U AMERICI! Napadač nasumice REŠETAO po parku u Čikagu!

Vesti

(FOTO) RAFALI NA SVE STRANE! NOVA PUCNJAVA U AMERICI! Napadač nasumice REŠETAO po parku u Čikagu!

Podeli vest

Sedam osoba povređeno je u pucnjavi u parku na igralištu u Čikagu, saopštila je lokalna televizija En-Bi-Si Čikago, pozivajući se na predstavnike policije

Oko 1.20 noću žrtve su se nalazile u parku kada je nepoznata osoba pucala na njih iz crnog automobila „ševrolet kamaro“, saopštila je policija Čikaga.

Nakon dve masovne pucnjave u El Pasu i Dejtonu, u kojima je za 13 sati stradalo najmanje 29 osoba, došlo je do još jedne masovne pucnjave u blizini igrališta u Čikagu, gde je ranjeno sedam ljudi.

(VIDEO/FOTO) AMERIKA NA NOGAMA, MASAKR U TRŽNOM CENTRU U TEKSASU, NAJMANJE 20 MRTVIH, MINIMUM 22 POVREĐENO! Tri osobe UHAPŠENE!

 

Kako javlja televizija, pucnjava se dogodila oko 1.20 po lokalnom vremenu u parku Daglas, što je oko sat vremena nakon pucnjave u Dejtonu u državi Ohajo.

Policija je navela da su svi ranjeni hospitalizovani sa različitim ranama.

(VIDEO) MASAKR U DEJTONU! Muškarac sa maskom KALAŠNJIKOVIM pucao po ljudima, 10 MRTVIH, 27 POVREĐENIH

 

U toku je istraga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija