• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

06.08.2019

18:47

MAFIJAŠ KOJI JE POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA PRERUŠEN U ĆERKU PRONAĐEN MRTAV! Evo šta se dogodilo!

Vesti

MAFIJAŠ KOJI JE POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA PRERUŠEN U ĆERKU PRONAĐEN MRTAV! Evo šta se dogodilo!

Podeli vest

Klauvinjo da Silva, brazilski mafijaš koji je pre svega 24 časa postao globalna zvezda jer je pokušao da pobegne iz zatvora maskiran u ćerku, pronađen je mrtav u svojoj ćeliji, pišu brazilski mediji. Istraga o Silvinoj smrti je u toku. Policija smatra da je počinio samoubistvo

Telo Klaudinja da Silve, brazilskog švercera droge koji je pokušao da pobegne iz zatvora preobučen u odeću svoje ćerke, pronađeno je u zatvorskoj ćeliji.

Policija, koja je odmah pokrenula istrago o ovom slučaju, smatra da je Silva počinio samoubistvo, ali za sada nema potvrde ove vesti.

Silva je pre nekoliko dana pokušao bekstvo iz zatvora tako što je na lice navukao silikonsku masku, stavio periku i tamne naočare i verujući da se dovoljno maskirao krenuo ka izlazu iz zatvora.

 

(VIDEO) PRERUŠIO SE U ĆERKU, PA POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA, nju ostavio iza rešetaka! Ovakav "genije" odavno nije rođen!

 

Silva je pokušao da izađe tako što se priključio grupi posetilaca, ali je jedan od policajaca bio sumnjičav i zatražio od njega da skine naočare, a zatim i periku.

Diler droge, koji je već osuđen na 73 godine robije, prebačen je u drugi zatvor, gde bi mu se mogla priključiti i ćerka, kojoj preti dvogodišnja kazna zatvora.

Masku, grudnjak, periku i žensku odeću Silvi je u zatvor donela trudnica, koja je takođe, za sada u pritvoru.

Silva je pre šest godina pokušao da pobegne puzeći kroz kanalizaciju, ali su ga čuvari uhvatili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija