• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.08.2019

11:49

(FOTO) IZRAELCI, ŠTA VAM JE NA PAMETI?! U centru Jerusalima spomen ploča USTAŠKOM VIKARU ALOJZIJU STEPINCU!

Vesti

(FOTO) IZRAELCI, ŠTA VAM JE NA PAMETI?! U centru Jerusalima spomen ploča USTAŠKOM VIKARU ALOJZIJU STEPINCU!

Podeli vest

Verovali ili ne, u centru Jerusalima postavljena je spomen ploča "svetom" Alojziju Stepincu!

Posetioci svetog grada Jerusalima ostali su zatečeni kada se u jdnoj od glavnih ulica ovog grada ugledali spomen ploču ustaškom svešteniku Alojziju Stepincu!

JEZIVE PORUKE IZ HRVATSKE - Uzor im ustaški vikar odgovoran ZA MASAKR 22.000 SRPSKE DECE S KOZARE!

Kako je moguće da se u centru Jerusalima, u veoma važnoj ulici Via Dolorosa (koja obeležava poslednji put Isusa Hrista na brdo Golgota, gde je bio razapet na krstu), nalazi spomen ploča Alojziju Stepincu, kada je poznato da je u NDH u sistemu koncentracionih logora Jasenovac, ubijeno i mučeno na hiljade Jevreja. I to pod njegovim blagoslovom! 

PAPA IMA DOKAZ DA JE STEPINAC DOBRO ZNAO ZA USTAŠKE ZLOČINE! Dok je on u Vatikanu, nema ništa od proglašenja za sveca!

Foto: tanjug/public

Istorija se falsifikuje iz časa u čas, to se već odavno zna. Ali je prosto neverovatno da se to dešava u zemlji naroda koji je doživeo i preživeo neslućene strahote i dobro zna ko su sveci a ko krvnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 4 godine

Gde je sada gospodin iz ono biroa Sion Visental ! Nee aljda biti da je istina i da je Hitler bio u pravu ! Boze sauvaj !

Mili

pre 4 godine

Spasio je preko 25 000 Jevreja šta vi nikada niste pisali i preko 10 000 srpske dece za koju je neko našao dnevnik da ih je spasio neko drugi ane on a naće se dokumenti i za to samo polako...

hag

pre 4 godine

srbi imaju "svoju" istoriju dok ostatak civiliziranog svijeta ima zajedničku istoriju. Ko je lud...ha?

Smrad1

pre 4 godine

Dobro Izraelci znaju tko je oslobodio Beograd od Židova a tko ih je spašavao.

Marko

pre 4 godine

Danima slušamo da su nam Izrael i Jevreji prijatelji, kao u ostalom i Nemci, Francuzi itd. Mi idemo njihovim putem i slušamo njihove savete, zato smo tu - gde jesmo, zar ne?

Penzioner

pre 4 godine

Kada postavljaju tablu svetom Hitleru i jos svetijem Gebelsu?

mistole

pre 4 godine

Točno, Izraelski narod dobro zna tko su sveci a tko krvnici, i dobro zna kako brzo je Beograd postao judenfrei, čist od židova, i koje se godine tek ponovno otvorila židovska općina u Beogradu.

Mate

pre 4 godine

Pitajte bilo kojeg Hrvata da li mrzi Židove. Valjda 99 od 100 će reči NE, dapače, imamo velike simpatije prema njima, i njihovoj borbi za opstanak, kraj toliko neprijatelja oko sebe. To što se cijeli svijet pravi blesav, i kao ne čuju poruke da će Izrael izbrisati s lica zemlje, ne znači da Izrael nema pravo da se brani, a ko želi da se ulizuje arapima za kap nafte, samo izvolite. Izabrani i božji narod, ne možete izbrisati. A ni posvađati Hrvate i Izraelce,naš odnos i naše savezništvo, je naša stvar. O tome odlučuje Izrael i Hrvatska a ne Srbija.

Dmitar

pre 4 godine

Sramota za takve Izraelce neka se srame svoga postupka.

Bole

pre 4 godine

Njihova stvar ne valja zabijati nos u tudje poslove

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija