• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

15.08.2019

15:17 >> 15:36

ŠOK! KLINTON POZIRA U ŽENSKOJ HALJINI I SA ŠTIKLAMA U PROVOKATIVNOJ POZI! Slika pronađena u vili pedofila Džefrija Epstajna! SRBIJO "OVO" NAS JE BOMBARDOVALO I UBIJALO NAM DECU

Vesti

ŠOK! KLINTON POZIRA U ŽENSKOJ HALJINI I SA ŠTIKLAMA U PROVOKATIVNOJ POZI! Slika pronađena u vili pedofila Džefrija Epstajna! SRBIJO "OVO" NAS JE BOMBARDOVALO I UBIJALO NAM DECU

Podeli vest

U kući milijardera-pedofila Džefrija Epstajna, koji se navodno obesio u istražnom zatvoru, pronađen je, blago rečeno bolestan, portret 42-og predsednika SAD Bila Klintona

Da je samo normalan potret, bilo bi - portret ko portret. Ali, nije normalan. Na njemu je Klinton u plavoj ženskoj haljini i crvenim ženskim cipelama sa štiklama!

Da perverzija bude kompletna, Klinton je "smešten" u Ovalni kabinet, a haljina je slična jednoj haljini Monike Levinski.
        
Britanski Daily Mail, koji je ovo prvi objavio, naglašava da ta haljina liči i na kostim koji je nosila Hilari Klinton dok je primala nagradu Kenedi-centra.

(VIDEO/FOTO) A TVRDE DA SE UBIO! IZOPAČENI MILIJARDER HTEO DA OPLODI 20 ŽENA, ZAMRZNE SVOJE TELO I ŽIVI U BUDUĆNOSTI! Epstajn okupljao grupu naučnika koja bi mu obezbedila VEČNI ŽIVOT! Među njima bio i Stiven Hoking!


Na samoj slici, Klinton iz fotelje upire prstom u onoga ko ga gleda.

Portret je uradila slikarka Petrina Rajan-Klajd, a pronađena je u Epstajnovoj vili na Menhetnu. Još nije jasno da li se radi o originalu ili o kopiji.
        
Jedna žena, koja je boravila u toj vili i imala priliku da vidi "ženskog Klintona", priznala je da je bila šokirana.

SVETSKA ELITA U PANICI! Milijarder pedofil nađen obešen u ćeliji VODIO DNEVNIK O BOGATIM PRIJATELJIMA!

Rekla je: To je veoma provokativna i seksualna slika. Ruke bivšeg predsednika su u veoma čudnom položaju".

 

E, šta sad reći! Taj čovek nas je bombardovao i odgovoran je za razaranje naše zemlje, hiljade mrtvih, ali i štetu koja se procenju na više desetina milijardi dolara! 

Da sve bude još strašnije, njega i njegovu ženu sledili su Britanci, Nemci, Francuzi, Italijani, Holanđani...     


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa Srbin

pre 4 godine

Koje umobolnike biraju ovi ameri , i on i ona babetina -ZLO

Joco

pre 4 godine

Pa idiot vidi da je foto-montaža...kako vas nije sramota novinarstva da ovo izbacite...koji vaš fakultet i vera u nešto a još gore ako VI gospodine slavite slavu...VI..nepoštujete ono što izgovarate kad lomite kolač SLAVSKI..BEDNOOOO...SIROTINJAKI U MOZGU

Bogoljub

pre 4 godine

Srbija puna gejeva i niko da mu ponudi zadnjicu I da nas spasi bombardovanja

Miki

pre 4 godine

Koji neuspio fotoshop,sram vas bilo!!!To i malo djete vidi!!!

Laki

pre 4 godine

Ovo je slika, a ne foto... Vitak tekst, ima ime autora i zivog svedoka.

RINGISPIL

pre 4 godine

Pa za njega me boli, ali sto je neko dozvolio da ovde kod nas takvi traze svoja prava, bave se politikom i ubedjuju narod kako su ugrozeni. Umesto svega toga treba ih samo smestiti na pravo mesto.

DUSAN

pre 4 godine

MOGU STA HOCE SILA BOGA NEMOLI, ALI I TOME KRAJ DOCE

Stepa

pre 4 godine

A nas predsednik ga je podrzavao i time se hvalio!

lence

pre 4 godine

i ova elegantna dama bonbardovala srbiju i unesrecila toliko narod.boze vidis li ove jade.

Slavica

pre 4 godine

Sto volim istinu kad ispliva na videlo. A sto neke boli ta istina..?!?.. To je Amerika!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija