• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Informer

28.08.2019

22:21

IZRAELSKA AVIJACIJA KRENULA U NAPAD NA SIRIJU! RUSI PODIGLI SU-35, A ONDA SU... Pa, onda su se brže bolje vratili odakle su poleteli!

Vesti

IZRAELSKA AVIJACIJA KRENULA U NAPAD NA SIRIJU! RUSI PODIGLI SU-35, A ONDA SU... Pa, onda su se brže bolje vratili odakle su poleteli!

Podeli vest

Izraelske vazduhoplovne snage izvršile su snažan napad iznad jugozapadnog regiona Sirije prošle subote uveče, ali tek sada je u javnost isplivala kompletna priča

Ovaj napad rezultirao je uništenjem navodnog jedinjenja Hezbolaha koje se nalazilo u oblasti Akraba u pokrajini Damask.

Prema izvoru sirijske Arapske vojske (SAA), najmanje pet vojnih osoba Hezbolaha ubijeno je kao rezultat ovog izraelskog napada.

Dok je Izrael uspeo da pogodi jednu od svojih glavnih meta, ruska publikacija je objavila da su izraelske vazduhoplovne snage bile oterane iz sirijskog vazdušnog prostora dok se pripremao drugi talas udara.

Prema ruskoj publikaciji Tsargrad.tv, ruski avion Su-35 poleteo je iz vazduhoplovne baze Hmejmim i krenuo je prema Sredozemlju dok su izraelske vazduhoplovne snage pripremale drugi napad.

Kao rezultat ovog poteza ruskog ratnog vazduhoplovstva, izraelske vazduhoplovne snage nisu mogle da završe svoj drugi krug udara, dodala je ruska vazduhoplovna stranica Avia.Pro.

Vredi napomenuti da je dan pre ovih udara izraelski premijer Benjamin Netanjahu održao razgovore s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Od ovog napada u subotu uveče, tenzije između Izraela i Irana bile su višemesečne, pošto je libanski Hezbolah obećao da će osvetiti gubitke od izraelskih udara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Uh, ala su ih odbarnili...smeh do suza..Izraelci ih rasturili kao bugarsku skustinu, a ovi ih brane...bas kao i nas devedesetih...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija