• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs

30.08.2019

22:37

(VIDEO) ZBOG 50 DOLARA BIO IZA REŠETAKA 36 GODINA! Amerikanac, koji je zbog pljačke pekare dobio doživotnu, IZLAZI IZ ZATVORA

Vesti

(VIDEO) ZBOG 50 DOLARA BIO IZA REŠETAKA 36 GODINA! Amerikanac, koji je zbog pljačke pekare dobio doživotnu, IZLAZI IZ ZATVORA

Podeli vest

Alvin Kenard iz Alabame, koji je bio osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu, bez uslovne slobode, biće, ipak, pušten iz zatvora nakon više od tri decenije

Imao je 22 godine kada je opljačkao pekaru za 50,75 dolara. Tada je uhapšen i osuđen za pljačku prvog stepena.

Danas, posle 36 godina. Kenard je slobodan nakon što je sudija naredio njegovo puštanje iz kazneno popravnog zavoda Donaldson u Besemeru.

Kenardu je izrečena kazna prema starom zakonu Alabame o zločinima, takođe poznatom i kao "zakon tri prekršaja".

Pre incidenta u pekari, Kenard je osuđen na tri godine uslovne kazne po tri tačke optužnice za provalu drugog stepena.

Četvrta presuda je bila upravo za pljačku pekare, koja je izvršena nožem i nije bilo povređenih. To je značilo da mora biti osuđen na doživotni zatvor bez uslovne kazne.

UŽAS! NEVIN PROVEO 37 GODINA U ZATVORU! Afroamerikanac dočekao pravdu posle skoro četiri decenije

Kenard, koji je ranije radio u stolariji i građevinarstvu, navodno je rekao sudiji da želi da radi kao stolar.

- Kaže da želi da nađe posao, želi da se izdržava sam, a mi ćemo ga podržati- rekla je nećaka Patriša Džons za televiziju VBRC.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija