• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

22.09.2019

12:47

(FOTO) ZBOG LJUBOMORE IZBOLA DEČKA NOŽEM, a sada ima fanove koji traže da bude oslobođena jer je SUVIŠE LEPA!

Vesti

(FOTO) ZBOG LJUBOMORE IZBOLA DEČKA NOŽEM, a sada ima fanove koji traže da bude oslobođena jer je SUVIŠE LEPA!

Podeli vest

Juka je uhapšena 23. maja ove godine, a tokom hapšenja, smejala se pred fotoreporterima

Juka Takaoka (21), devojka iz Japana nanela je svom dečku nožem brojne povrede po telu, nakon čega je mirno sela pored njega i sa tragovima krvi na sebi, zapalila cigaretu kao da se ništa nije dogodilo.

Prema izveštajima iz policije, ona je zločin počinila u napadu ljubomore, nakon što je prethodno u telefonu svog partnera pronašla slike druge devojke.

Takaoka iz Tokija u Japanu, bukvalno je iskasapila svog dečka Fobenika Luna. Par koji je zajedno radio u ulici Crvenih fenjera u tokijskoj ulici Kabakidžo, živeo je zajedno, a kako se navodi, Takaoka je bila ljubomorna na devojke koje su flertovale sa njenim momkom.
 

 

U jednom od takvih naleta ljubomore i besa, ona je izbola Lunu, a potom zapalila cigaretu i pozvala prijateljicu da joj pokaže fotografiju šta je učinila. Luna je hospitalizovan u teškom stanju, a lekari su mu davali samo 20 odsto šansi da preživi, ali srećom uspeo je da preživi.

Juka je uhapšena 23. maja ove godine, a tokom hapšenja, smejala se pred fotoreporterima. Upravo te njene fotografije usijale su društvene mreže, pošto su mnogi smatrali da je suviše lepa da bi bila osumnjičena za ubistvo. Zbog te činjenice, na Instagramu se pojavilo desetak naloga sa njenim fotografijama, a sve to u cilju da joj se pruži podrška.

U svom obraćanju novinarima, Luna je naveo kako misli da je njegova devojka imala prava da ga izbode, kao i da je taj njen čin, poboljšao njegov život.
 

 


 

 

 

- Mislim da je postojao razlog da me izbode. Takođe, zahvaljujući njoj i posao mi je procvetao. Sreo sam i starijeg brata i sestru po prvi put nakon nekoliko godina. Biću veoma srećan ako sa njima ostanem u kontaktu i dalje - rekao je on.

Što se tiče Takaoke, ona je i pored brojnih apela i akcija građana i dalje u pritvoru gde čeka ponovni izlazak na sud. U pokušaju da objasni njenu popularnost, reporter iz Tokija, Kenji Nakano, uporedio je Takaoke sa popularim junacima animea, koji u japanskoj kulturi uživaju visoko mesto.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija