• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2019

18:13

STRAŠNO! LEŠ STUDENTA DVA MESECA SE RASPADAO U UNIVERZITETSKOM DOMU! Stanari osetili NEPODNOŠLJIV SMRAD i tek onda otkriveno beživotno telo mladića!

Vesti

STRAŠNO! LEŠ STUDENTA DVA MESECA SE RASPADAO U UNIVERZITETSKOM DOMU! Stanari osetili NEPODNOŠLJIV SMRAD i tek onda otkriveno beživotno telo mladića!

Podeli vest

Leš studenta jednog novozelandskog univerziteta pronađen je dva meseca nakon njegove smrti u raspadnutom stanju, prenose svetski mediji

Posmrtni ostaci studenta otkriveni su na Univerzitetu Kanterberi, u gradu Krajsčerč, nakon što su ostali stanari studentskog doma osetili nepodnošljiv smrad, koji se širio iz sobe u kojoj je mladić živeo, javlja BBC.

Ime žrtve nije otkriveno. Ali, s obzirom na to koliko je vremena beživotno telo bilo u sobi, neophodno je da ga policija identifikuje, javljaju lokalni mediji.    

Uzrok smrti mladića nije poznat, kao ni bilo kakve okolnosti koje su dovele do kobnog slučaja, prenosi BBC

Univerzitet je saopštio da je skrhan zbog smrti studenta, koji je, da strahota bude veća, bio brucoš.

- Uprkos velikoj brizi koju posvećujemo svim svojim studentima, za nas je nezamislivo da su se desile ovako tragične okolnosti- saopštili su čelnici Univerziteta Kanterberi.

Pored policije, ovaj tragičan slučaj istražuje i mrtvozornik, posle čijeg izveštaja će biti jasniji detalji smrti studenta. 

NAŠLI TELO POSLE DEVET GODINA! Iz mora izvučen leš POLJAKA NESTALOG još 2013. godine

Ministar obrazovanja u novozelandskoj vladi Kris Hipkins izjavio je kako očekuje da univerzitet sprovede temeljnu istragu povodom ove tragedije:

- Ako idete u studentski smeštaj plaćate, ne samo krov nad glavom, već i pastoralnu brigu koja ide sa tim. Mislim da je u ovom slučaju ta vrsta brige izostala- zaključio je Hipkins.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija