• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

25.09.2019

19:05

(VIDEO) OVO JE SABLJA ZA PUTINA! Ruski predsednik dobio kopiju sablje REVOLUCIONARNOG VOĐE!

Vesti

(VIDEO) OVO JE SABLJA ZA PUTINA! Ruski predsednik dobio kopiju sablje REVOLUCIONARNOG VOĐE!

Podeli vest

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro je, tokom boravka u Moskvi, poklonio Vladimiru Putinu kopiju sablje Simona Bolivara

Bolivar je južnoamerički revolucionarni vođa baskijskog porekla, koji se borio za nezavisnost Venecuele, Kolumbije, Ekvadora, Perua, Paname i Bolivije, prenosi Sputnjik.

- Tokom susreta sa Putinom u Kremlju uručio sam mu kopiju sablje koju je Bolivar koristio tokom bitke kod Karaboba, kao znak zahvalnosti za podršku Venecuele i za poštovanje našeg suvereniteta i prava na samoopredeljenje- napisao je Maduro na svom profilu na Tviteru.

On je ocenio i da je susret sa Putinom bio izuzetno pozitivan.

Razgovarali smo o svim oblastima bilateralne saradnje i odredili smo nove pravce napretka- dodao je predsednik Venecuele.

PUTIN ŠALJE VOJSKU U IRAN, NAPAD SAD SADA JE NEMOGUĆ! Rusima će se pridružiti i Indija! OVO SE ZOVE ŠAH MAT, Pentagon može samo da besni!

 

Bitka kod Karaboba odigrala se 1821. godine i predstavljala je sukob boraca za latinoameričku nezavisnost, predvođenih Simonom Bolivarom, i rojalista, koji su se borili za očuvanje Španske imperije u Americi. Bolivarova odlučujuća pobeda dovela je do nezavisnosti Venecuele.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija