• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2019

12:54

ČIK, OBJAVITE TRANSKRIPTE RAZGOVORA PUTINA I TRAMPA! RUSIJA I AMERIKA VEĆ SU U ZATEGNUTIM ODNOSIMA, poručuje Peskov!

Vesti

ČIK, OBJAVITE TRANSKRIPTE RAZGOVORA PUTINA I TRAMPA! RUSIJA I AMERIKA VEĆ SU U ZATEGNUTIM ODNOSIMA, poručuje Peskov!

Podeli vest

Moskva se nada da transkripti razgovora ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa neće biti objavljeni, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov

- Naravno, ovaj vid objavljivanja je neuobičajena praksa- rekao je Peskov, komentarišući objavljivanje transkripta telefonskog razgovora Trampa i ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.



On je objasnio da su takvi razgovori između šefova država, po pravilu, poverljivi ili veoma poverljivi.

- To je standardna praksa širom sveta i obično se ta konverzacija ne objavljuje- rekao je Peskov.

Prema njegovim rečima, u slučaju Ukrajine, objavljivanje transkripta urađeno je uz obostrani pristanak, prenosi TAS S.

- Naravno, želeli bismo da se nadamo da u našim bilateralnim odnosima, koji već imaju dovoljno ozbiljnih problema, neće doći do ovakve situacije- rekao je portparol Kremlja.

Upitan da li bi Moskva dozvolila objavljivanje transkripta razgovora Putina i Trampa, Peskov je rekao da nema univerzalnog odgovora već da se svaki slučaj mora razmatrati odvojeno.

- Niko nam se nije obratio sa takvim zahtevom- dodao je on.

BELA KUĆA KRILA TRANSKRIPT RAZGOVORA KOJI MOŽE DA SRUŠI TRAMPA! Uzbunjivač: Ovo nije prvi put da američka administracija skriva stenograme razgovora!


Ocenio je i da je objavljivanje razgovora Zelenskog i Trampa "striktno unutrašnja američka stvar" i da Moskva nema nameru da se meša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija