• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

27.09.2019

13:23

UBIO 10 PEŠAKA KOMBIJEM JER NIJEDNA ŽENA NIJE HTELA SE*S SA NJIM! Mrzim žene i sve koji imaju polne odnose! Čitav pokret muškaraca misli kao ja i samo ČEKA TRENUTAK DA UBIJE!

Vesti

UBIO 10 PEŠAKA KOMBIJEM JER NIJEDNA ŽENA NIJE HTELA SE*S SA NJIM! Mrzim žene i sve koji imaju polne odnose! Čitav pokret muškaraca misli kao ja i samo ČEKA TRENUTAK DA UBIJE!

Podeli vest

Kanađanin Alek Minesijan, koji je pre godinu i po dana kombijem usmrtio 10 pešaka u Torontu, rekao je policiji da pripada onlajn zajednici seksualno frustriranih muškaraca, "beta mužjaka", koji iz mržnje prema ženama i "alfa mužjacima" koji imaju seksualne odnose, planiraju razne napade

Protiv Minesijana je podignuto 10 optužnica za ubistvo s umišljajem i 16 optužnica za pokušaj ubistva zato što je 23. jula 2018. iznajmljenim kombijem uleteo u masu pešaka u Torontu i nasmrt izgazio osam žena i dvojicu muškaraca, stare između 22 i 94 godine.

Foto: Printscreen You Tube

 

On je policiji dao izjavu samo nekoliko sati nakon napada, a danas je skinuta zabranja objavljivanja zapisnika sa ispitivanja. Minesijan, koji je tada imao 25 godina, priznao je detektivu Robu Tomasu da bi nastavio da gazi ljude da mu neki pijanac nije razbio šoferšajbnu i smanjio mu vidljivost.

- Osećam da sam ispunio svoju misiju - odgovorio je kad ga je detektiv pitao kako se oseća zbog smrti deset osoba.Takođe je priznao da nikad nije imao devojku, mada nije imao ni problema sa njima. Njegova mržnja prema ženama datira od žurke za Noć veštica 2013, kad je video da devojke prihvataju udvaranje "velikih frajera" i smeju se i grle s njima.


- Smatram sebe vrhunskim džentlmenom. Bio sam besan što one daju svoju ljubav i naklonost odvratnim životinjama - ispričao je. A onda ga je kolega sa koledža uveo u onlajn zajednicu muškaraca koji mrze muškarce, žive u "nedobrovoljnom celibatu" i besni su na društvo jer sami "ne mogu da se kresnu".

Foto: Printscreen You Tube

 

Objekti mržnje te grupe su "Čad" i "Stejsi", simboli seksualno aktivnih muškaraca i žena kojima se stalno posreći zbog nefer društvenih standarda, dok su isti društveni aršini krivi za to što oni, beta mužjaci, nemaju seksualni život. 

Foto: Printscreen You Tube

 


Priznao je i da je bio u kontaktu s vođom pokreta "nedobrovoljnog celibata" Eliotom Rodžerom, koji je objavio manifest protiv žena koje su ga odbile, a zatim ubio šestoro a ranio 13 odoba u pucnjavi 2014. kod Univerziteta Kalfiornija pre nego što je izvršio samoubistvo. Minesijan je rekao da je "radikalizovan" otprilike u vreme kada je Rodžer izveo napad.

- Mislio sam da je vreme da preduzmem akciju a ne samo da sedim sa strane i trujem se svojom tugom - rekao je on. Konačno, Minesijan je rekao da je želeo da izazove policajca u kog je upirao oružje da ga ubije, ali policajac je imao jake nerve i dovoljno iskustva da ga, posle odmeravanja snaga, razoruža i uhapsi. 


Suđenje Minesijanu počinje u februaru, a sudija En Moloj rekla je letos da će njegova izjava policiji biti jedan od ključnih dokaza tužilaštva kao i da će njegovo psihičko stanje biti relevantno.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija