• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2019

17:51

MEŠAĆEMO SE U AMERIČKE IZBORE! Putin lupio šakom od sto i šokirao novinare! (VIDEO)

Vesti

MEŠAĆEMO SE U AMERIČKE IZBORE! Putin lupio šakom od sto i šokirao novinare! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin našalio se danas odgovarajući na pitanje da li Rusija planira da se meša u američke izbore u SAD 2020. godine, rekavši da će to sigurno učiniti

- Odaću vam tajnu. Da, definitivno ćemo to uraditi, samo da bi vas još više zabavili - rekao je Putin, odgovarajući na pitanje novinara na plenarnoj sednici Ruske energetske nedelje.

Putin je rekao da je smešno sugerisati da će Moskva pokušati da se meša u predstojeće predsedničke izbore u SAD i poručio da će Rusija sarađivati s bilo kojim predsednikom kojeg izabere američki narod.

- Sarađivaćemo s bilo kojim partnerom, bilo kojim predsednikom kojeg izabere američki narod - rekao je Putin na ekonomskom forumu u Moskvi, prenosi Tass.

(VIDEO) STARI KGB LISAC PUTIN ZAPUŠIO USTA HISTERIČNIM AMERIKANCIMA! Više im neće pasti na pamet da mu prete objavljivanjem telefonskih razgovora s Trampom!



On je naglasio da nije dat nikakav dokaz o umešanosti Rusije u prethodne izbore u SAD, dodaje Rojters.



Putin je naglasio i da Rusija nije preduzela nikakve "destruktivne korake" protiv SAD.

- Nijedan. Ako imate drugačije mišljenje, onda ga potkrepite i podnesite neke dokaze - poručio je Putin.

PUCAJTE IM U NOGE, ROVOVE NAPUNITE ZMIJAMA! Tramp načisto poludeo, poziva na surova mučenja migranata!



Ruski predsednik rekao je da njegova zemlja ima preče stvari da radi nego da se meša u američke izbore.

Američke obaveštajne agencije tvrde da se Rusija mešala u predizbornu kampanju za predsedničke izbore u SAD 2016. godine kako bi ishod glasanja prevagnuo u korist aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

Moskva negira bilo kakvu umešanost.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija