• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

02.10.2019

22:50

AMERI U STRAHU OD RUSKIH OBAVEŠTAJACA! FBI u panici preko Fejsbuka TRAŽI RUSKE ŠPIJUNE! (VIDEO)

Vesti

AMERI U STRAHU OD RUSKIH OBAVEŠTAJACA! FBI u panici preko Fejsbuka TRAŽI RUSKE ŠPIJUNE! (VIDEO)

Podeli vest

FBI na području grada Vašingtona objavljuje oglase koji su izgleda osmišljeni kako bi se regrutovali ruski špijuni

Pored špijuna oglasi se odnose i na one koji su upoznati s njihovim aktivnostima.

Novinari CNN-a primetili su nekoliko oglasa sa tim ciljem - na jednom se nalazi fotografija mlade diplomatkinje sa porodicom. Pored nje je na ruskom jeziku napisano:

- Za vašu budućnost, za budućnost vaše porodice.

Drugi pokazuje sliku šahovske ploče s tekstom na ruskom:

- Zar nije sada na tebi red da povučeš potez?

Oglasi vode na mrežnu stranicu kancelarije FBI-a Vašingtonu, na kojoj se na engleskom i ruskom jeziku nude detalji o protivobaveštajnom timu i adresa terenske kancelarije FBI-a.

- Lično nas posetite- piše na Fejsbuk stranici.

- Možemo samo da prokomentarišemo da Rusija ima veliki broj službenika obaveštajnih službi pozicioniranih u ruskim diplomatskim objektima širom sveta. Oni su vrlo aktivni i predstavljaju sigurnosni rizik za SAD i naše saveznike- rekao je za CNN Alan E. Kohler, FBI agent zadužen za protivobavještajni deo terenske kancelarija u Vašingtonu.

(VIDEO) NAJVEĆA PREVARA U POLITIČKOJ ISTORIJI AMERIKE! CIA optužila Trampa i Ruse za zaveru, DA BI ŠPIJUNIRALA SOPSTVENE GRAĐANE!

- FBI se koristi raznim sredstvima kako bi prikupio informacije koje mogu pomoći zaštiti Sjedinjenih Država- dodao je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija