• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegrsf.rs/index.hr

05.10.2019

13:42

(FOTO) ČOVEK ČEKAO 23 SATA U HODNIKU BOLNICE, NA KRAJU UMRO! Bezbednosne kamere snimile agoniju u čekaonici za hitne slučajeve!

Vesti

(FOTO) ČOVEK ČEKAO 23 SATA U HODNIKU BOLNICE, NA KRAJU UMRO! Bezbednosne kamere snimile agoniju u čekaonici za hitne slučajeve!

Podeli vest

Penzioner iz mesta La Lođa koji je živeo sam na staroj farmi, preminuo je u zoru 2. maja od infekcije creva koja se, po rečima advokata, nije mogla predvideti

Nadzorne kamere u bolnici Santa Kroke di Mosialeri u Torinu snimili su poslednja 23 sata života Đuzepea Ramognina. Advokat njegove porodice izjavio je da mu, iako ne zna da li je preminuli mogao da bude spasen, bolničko osoblje zasigurno nije pružilo adekvatnu pomoć.

Penzioner iz mesta La Lođa koji je živeo sam na staroj farmi, preminuo je u zoru 2. maja od infekcije creva koja se, po rečima advokata, nije mogla predvideti, piše "Korijere dela sera".

Poslednje sate života proveo je u čekaonici odeljenja za hitne slučajeve, ali po rečima javnog tužioca Kira Santoriela, tek treba da se utvrdi je li medicinsko osoblje za to vreme bilo informisano o njegovom teškom stanju.

Foto: Foto: Carabinieri

RUSKINJA JE POVRAĆALA POSLE SVAKOG OBROKA I TRPELA STRAŠNE BOLOVE, šok je usledio kada je otišla lekaru! Odmah je operisana, a iz stomaka su joj izvukli STRAŠNU STVAR!

Advokat Gabrijel Roveta suprotnog je mišljenja i tvrdi da je osoblje zanemarilo Ramognina i podcenilo težinu njegovog slučaja. Kao dokazni materijal nudi snimke iz bolnice na kojima se jasno vidi da je Ramognino u bolnicu došao 1. maja u 10 sati, nakratko napustio odeljenje za hitne slučajeve u 13:36 i vratio se tamo 13:41, prenosi "Index.hr".

- Gospodin Ramognino nijednom se za to vreme nije udaljio od odeljenja za hitne slučajeve. Nakratko je izašao i vratio se nakon pet minuta. Ovo je vrlo težak propust i tražićemo dalju istragu. Ne znam da li je mogao da bude spasen, ali sasvim je sigurno da nije dobio odgovarajuću medicinsku pomoć. To se nije dogodilo čak ni kada ga je jedan bolničar našao onesvešćenog u toaletu - rekao je potkrepljujući svoje tvrdenj snimkama beskućnika koji su se u tom trenutku nalazili s njim u čekaonici i koji su pokušavali da privuku pažnju lekara.

Foto: Foto: Carabinieri

 

(FOTO) PRAVILA PIHTIJE OD LJUDI I HRANILA DECU! Žrtve starice monstruma završile u kazanu, najmlađa imala 8 godina!

Na snimcima se vidi da je 2. maja u 7 sati Ramognino još bio živ. Bolničko osoblje je reagovalo tek dva sata kasnije, i to na naznaku jednog od pacijenata koji se tada zatekao u čekaonici, samo da bi proglasili mrtvim 9:43.

- Pomešali su ga sa jednim od mnogih beskućnika koji spavaju u bolnici i zbog toga nisu hteli da mu pruže pomoć - rekao je advokat.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Ko im je predsednik drzave, odmah ga smenuti. Tako bi trazili da je u Srbiji.

RINGISPIL

pre 4 godine

A kod nas cvece cveta, pucamo od zdravlja ovde i ne stignu do bolnice nalaze ih po stanovima u stanju raspada.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija